Destek Empriyan Etkinliği Hakkında

Konusu 'Teknik Etkinlik Konuları' forumundadır ve UCӇIӇΛ_ḾΛĐΛЯΛ tarafından 10 Haziran 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Empriyan Etkinliği 2025 yılında hali hazırda 2 . kez geldi ve bu gün son buluyor. Bu yıl içinde tekrar gelir mi? malum yetişemedik :D cerberus diroit tasarımını fulleyemedim. Yıl içinde tekrardan gelme durumu var ise bi admin bilgilendirebilirse sevinirim.

2. Evet tekrar gelir. Ortalama 3-4 ayda bir geliyor

3. 2 etkinliğin verdiğini gördüm o yüzden bi adminden cevap almak daha sağlıklı olacaktır. erlik admin cevap bekliyorum senden :D

4. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Genellikle 2-3 ayda bir tekrarlanmaktadır. Ağustos ayında tekrarlanma ihtimali vardır. Tabii ki bu bir tahmindir. Etkinliğin, Ağustos ayında kesinlikle uygulanacağının bir garantisi yoktur.

Planlanmış etkinlikler başlamadan önce forumda duyurusu yayımlanmaktadır. Forumu takipte kalınız lütfen.

İyi forumlar..

5. elindeki listeye göre geleceğini söyledin sanırım eventleri önceden paylaşan sensin admin :D bi değişiklik olmazsa ağustosta tekrar diye algıladım ben. Bunu öğrenme isteme nedenim eğer gelmeyecekse yıl içinde empriyan paketi satın almayı düşünüyorum biraz daha ihtimalden se çok ufak bi bilgilendirme yapabilirsen sevinirim admin :rolleyes:

6. Erlik

Sadece tahminde bulundum :)

İyi forumlar..

7. etkinlik SSS kısmını kontrol ettim 2 kere gelmiş önceki yıllarda 3. sü bu seneye nasip olur mu :)

8. Erlik

Genellikle 2-3 ayda geliyor. Herhangi bir net tarih veremiyoruz maalesef.

İyi forumlar..

9. pekala plana sadık kalayım madem ;) konu kilitlenebilir cevaplar için teşekkür ederim ve ilgin için.

Erlik bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.