Empyrian Etkinliği

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve -=TorukMakto=- tarafından 7 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Duyuru yapıldı fakat tarih verilmemiş. Ne zaman başlıyor acaba ?

2. wiladew

wiladew User

7 haziran 13 haziran arası etkinlik
    14 haziranda da biletli etkinlik gelebilir

3. titans___

titans___ User

Bana kutudan
    Empyrian Ganimet Kutusu toplandı.
    1 Borealis Berserker aldın.
    Diye yazdı da
    Hangarı yeniledim
    Öyle bir şey yok, acaba Pet tasarımı falan mı ?videosu da var da Suporta göndericem ve 4 Defa 10 bin uri çıktı .
    Ben Caucaus çıkar umudlarıyla aldım da nadirde olsa Tam set Caucaus toplayanlar var yardımcı olurlarsa nerde açam , toteminiz var mıı?

4. KUM_VEGA

KUM_VEGA User

droit tasarımı

5. titans___

titans___ User

öyleymiş de bu Cerberus çıkartanlar kaç kutu da açtı ben de sıfır 40 kutu da ve 10 bin uri veya diğer şeyler az geliyor ve diroit tasarımı geliyor ha gerçi Cerberus fullerse herkes yine bir şey çıkarsa artık Cubiye falan tek atana kadar bir şeyler çıkartmaya devam mı edecekler , nerde dururlar acaba LF 4 çıkartmak için ne uğraştık çöp ettiler ve daha neler çöp oldu gemiler de zevkli oyun olsun da o kadar uğraşmak yerine uzun ara verip 2 sene sonra gelip fullemek daha mı akıllıca acaba ?

6. Gene bir ton bot var oyunda, deli gibi luminum kastılar. Bunlara ban 5 sene sonra mı verilecek?

7. şahin1

şahin1 User

ban yok kardeşim adama ban verse ne olacakki 1 ayda yeni çar açıp yine programa atıyorlar hep bir döngü var oyun açığı aslında bu yani dışardan oyuna parazit giriyor gibi oluyor darkorbit in sistem açığı istense kapatılır

8. diroit tasarımı

titans___ bunu beğendi.
  9. luminiumla ne yapılabilir ki kassalar bile sınırlı üretim bir iki malzeme dışında. Aslında kalkan Pro lf4 leri 20 seviye yapanlar için ceza gelmeli

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş