Geri bildirim Empyrian Seferi - Geri Bildirim

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve Amiral34 tarafından 7 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DamDamSeze

DamDamSeze User

x4 lazeri uberlere x7.5 vurduğu için yapması daha kolay ve daha tasarruflu oluyor. 5 kapı ard arda hasar desteği gelmediği için bunu yazmak istedim.

eragon.61 ve titans___ bunu beğendi.
  2. empyrian gemi tasarımları 3d de çok fazla parlamasa biraz daha iyi olacak.

3. UCB

UCB User

kutu içeriklerinin güncellenmesi gerek hep aynı şeyler 1 tane yeni kozmetik gemi tasarımı ekleniyor her seferinde cerberusları fulledikten sonra bu etkinliğin bir cazibesi kalmıyor kutu içeriklerine düşük miktarda ıac ve düşük şans ile hermes eklenebilir eir miktarı biraz daha arttırılsın bunlara ek olarak kutulardan kararsız parça ve düşük şans ile modül atsa etkinlik daha güzel olucaktır

..blade..53 ve titans___ bunu beğendi.
  4. DamDamSeze

DamDamSeze User

Her zaman size uygun içerik çıkması gibi bir zorunluluk yok, Empyrianda ebedi kapısında zorlananlar bir haftalığına da olsa girip kapının tadını çıkarabiliyor. Her etkinlikte bu tarz yorumlar geliyor ve sizin dışınızda cerberusu, tasarımları olmayan binlerce oyuncu var. Sen tamamladın diye içeriği değiştirmeleri biraz mantık dışı olur. Sana lazım olan malzemeyi veren etkinliği beklersin çünkü biz öyle yapıyoruz.

TeşkiLaT06 bunu beğendi.
  5. UCB

UCB User

ben etkinlik hakkında kişisel fikrimi belirttim oyun biz oyunculara uygun içerik çıkartmak zorunda zaten zorunda olmasa böyle bir geri bildirim istemez biz oyunculardan. emperian etkinliği ve prosperous etkinliğinde cerberus veriyor zaten üstelik bu etkinliklikler uzun zamandır var sen fulleyemediysen bu senin sorunun ben cerberus kalksın demiyorumki etkinliğin içeriğinde ufak eklemeler yapılarak etkinlik güncelliğini korusun sen kendi kafandan bişeyler uydurup ona inanmışsın senin muhatabın ben değilim iyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Mart 2025
    ..blade..53 bunu beğendi.