En baştan başlanılabilecek swler :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-Y-U-S-U-F-* tarafından 24 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uzun zaman önce bırakmıştım oyunu bütün yeniliklerden haberdarım ve tekrar dönmek istiyorum ama gördüğüm kadarıyla oyunda full olmayan kalmamış yakın zamanda açılan yeni sw yada piyasası ucuz olan bi sw biliyormusunuz tabiki oyuncuları fazla gelişmemiş olan :)

2. Merhabalar,

Öncelikle tekrardan aramıza hoş geldiniz oyunumuzun en güzel özelliklerinden birisi haritalar büyük ve seçenek fazla bu yüzden zorluk çekmeden rahatça oynayabileceğinizi düşünüyorum.Yeni server ile ilgili bilgi ve tarih bulunmamaktadır.

İyi forumlar

*-Y-U-S-U-F-* bunu beğendi.
  3. WolfWar

WolfWar User

Bak kardeşim şuan en geç açılan Türk Serveri olduğu için TR6 biraz daha rahattır diğer serverlere göre. Ama eğer TR serveri oynamiyacam diyorsan daha basit yabancı serverlerde var. Ama benim tavsiyem zor bir server olsada TR1 e gelmendir. Ben bu serverdeyim ve sana elimden geldiğince yardımcı olurum :)

4. Tr1 de arkadaşım var oynuyor full lf4 olmasına rağmen sıkılmış durumda :D Bende tr6 da oynuyorum zaten server bomboş oyunda olanlarda full geçen 300k yı tepemde görünce yeter artık dedim :D full golim var bi tane 24 arge gelişmek için muhteşem ama gelişsem ne olacak server boş olanlarda full :D ABD3 serverini düşünüyorum bu aralar pazar bomboş çok hızlı gelişirim diye düşünüyorum senin kastettiklerin hangileri acaba kolay dediğin?

5. tr6 bomboş die yakınıp abd 3 emi gidiceksin pazar boşşa oyuncu yoktur :D

6. WolfWar

WolfWar User

İskandinavya serverleri hem kolay hemde oyuncu yönünden zengin bir serverdir :)

7. Bu iyi oldu sağol :D

WolfWar bunu beğendi.
  8. WolfWar

WolfWar User

Rica ederim.

9. Gb2 serverı bom boş gecen gun baskın yapayım dedim gittim en sonunda cubiye kamu bozdum
    Ama oyundaki herkes ful gecen gun oyle diyorlardı ama ben henuz goremedim kimse

10. Tom_Cat

Tom_Cat User

Bende oyuna böyle başlamıştım.her server da mutlaka karşına zorluklar çıkacaktır.sıkılmayacağın server en iyisidir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.