En çok apis

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 2 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangisi en çok apis verir?

1. LF4 günü

45,5%
  2. Zeus günü

54,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. En çok apis hangi gün çıkar ve apisi tamamlayanlar hangi günde bolca apis buldu?

Apis günü dışında

Zaten apis dışında LF4 ve Zeus günü var zaten birini seçmek lazım :)

Son düzenlenen: 2 Ocak 2016
  2. zeus gunu ben açıodum zeus + apis buluyordum ve baya karlıydı lf3 ve bo2 ler apise donuşuyor diye biliyom apis gunu lf4 ler apise donnuşuyor

3. Normal günkü gibi aynı kalırlarda zeus ve apis için ayrı olarak 5-10 kutu fazladan atarlar haritaya.

4. en çok zeusda bulursun apisi

5. Bende öyle düşünüyorum da biraz araştırdım LF4 ile Zeus arasında kaldım.

6. Aknilox

Aknilox User

zeus gününde kutulardan 1 lf4 3-4 zeus geliyo desek lf4 gününde de 3 lf4 olur yani (kaç kutuda çıkarlar bilmiyorum) zeus bundan da fazla olucağı için, lf4 gününde apis şansı daha yüksektir diye düşünüyorum

7. Zeusda.

8. Tom_Cat

Tom_Cat User

bana en çok apis günü çıktı.apisi tamamladıktan sonra işler değişiyor tabi,bu sefer de zeus günü daha çok çıkıyor :)

9. Herkese teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

10. Zeus günü en çok çıkıyor 4 zeus parçası çıkana kadar 21 apis parçası çıkardım :D

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.