En Çok Hasar Vuran Lazer Silahı Hnagisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Razorbackk tarafından 12 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Razorbackk

Razorbackk User

Sa beyler, yenı lf4 lazerlerinden en cok ise yarayan yuksek vuran en saglam olanı hangısı oluyor ? Yanı onlardan 1ini yapabilmek için 1 tane normal lf4 harcanıyor. demekki onlar daha iyi. pekı en ıyısı hangısı oluyor ? boş lf4 yapmak istemem, Admin lf4 lazerleri incelemek için bana link verip konuyu kitleme kullanıcı yorumlarına gore karsılastırma yapmak istiyorum

2. ULTRASLAN

ULTRASLAN User

magma düşmanlara iyidir yeşilleride kasılmaya yani yaratıkları kesmekte iyidir.

3. 31.05.2013

31.05.2013 User

Kişiden kişiye göre değişir. Kim hangi gemi ile hangi konfi ile nasıl savasıyorsa ona göre seçer lf4 türünü. Ben hiperplazmit kasmaya çalışıyorum. Kararsız kasanlarda var ama ben kararsız için uğraşmam mesela.

4. *Soulfly*

*Soulfly* User

Hiperplazmoit daha avantajlı geliyor bana. şuan 20 tane var yüzde 10 dp veriyor. 16 tane daha olucak hesapla işte. bide ilerde bunlara geliştirmede gelince citadel gibi gezersin. istediğin gemiyi kullan sonra. magmanın suan icin cok bi farkını görmedim. vurduğu 10k 20 k fark edebilir ama her salvoda değil. vuruş testleri var açıp izlersiniz daha iyi karar verebilmek için. hp cok farkediyor ama. ben tek savaşan biri oldğum için bu mantıklı geliyor bana. avcı konfi kullananlar içinde mantıklı. 600k dp ile gayet güzel iş görüyor tortuda.

**_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  5. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Merhaba ;

PvP yani Oyuncular ile savaşmak için Magma ( Kırmızı ) en iyisidir.

PvE yani Yaratıklar ile savaşmak için Yansıma ( Sarı ) en iyisidir.

Kullandığın konfigürasyona ve savaş taktiğine göre Savaşmak için ve Yaratık için orta düzeyde Hyperlozmid ( Yeşil ) en iyidir.

Örneğin, Enerji Transferi ile yeşil LF4 leri kullanan çok oyuncu var. Kalkanlarını da sağlamlaştırıp. Ama benim tercihim Magma LF4 olacak.

6. bencede yeşil olan daha iyi dp'nın artıyor buda savaşlarda işine çok yarar. magma olan lf4 başına +5 hasar veriyor buda 35 tanede 175 hasar ediyor çok küçük bi oran bu yüzden yeşil lf4 diyorum ben.

7. sayborgta hp lf4,tortuda magma,surgeonda yansıma kullanman daha faydalı olacağını düşünüyorum.mesela sayborgun var ama kapılarda %6 tp şp veren surgeonu kullanmanda fayda var.o yüzden yaratık hasarını arttırmak daha mantıklı.yansıma ilerletebilirsin surgeon için.tortunun dp si yeterli fakat hasar sıkıntısı var biliyosun.o skııntıyı bir miktar magmayla azaltırsan daha faydalı olabilir.

8. Mcqeen

Mcqeen User

En iyisi bana göre darbe puanını attıran. 30 tane olduğunu düşünsene :D

eMİrHA. bunu beğendi.
  9. eMİrHA.

eMİrHA. User

aynen

10. Razorbackk

Razorbackk User

Tamamdır arkadaslar tesekkuredıyorum onerılerınız için Ama dusunuyorum da pvp hasarı olan lf 4 10 15 k fazla vuruyor dıyelım. Dp arttıran lf4 diyenler cok olmus. Sımdı kalkan azalınca bitince o canın bi degeri onemı var mı ki ? Kalkan bitti mi can bitti demektir zaten :D oyuzden fazladan 15 k hasar fln daha mantıklı olmaz mı ?

11. asiller

asiller User

16 LF4-HP 20 KARARSIZ
    Beyler en iyi seçim bu olacaktır , deneyin görün :)

12. 15k vursa mantıklı olur.burda 1 tanesinin sadece +5 vurmasından bahsediyoruz.36 tanesi taş çatlasın fazla fazlşa söleyim x4 te 3-4k belki vurur fazladan.oda sayborgta %10 vuruşun etkisiyle.sadece pvp için oda.dp nin değerii zaten kalkan bittiğinde ve güvede açıkça ortaya çıkıyor.toplamda 643 bin küsür oldu benim sayborg kalpte.kalpsiz citadel misali.tank gibi sayborg.arkadaşların dediği gibi senin oynama stiline bağlı bir durum.mesela sepromun gani hiç bitmiyor.tam bir savaş delisisin.sayborg gibi bir gemin var.2-3 kişilik grupla saldırmaları seviyosun.çoğunlukla burguda savşmaya alışıksın.işte 36 magma tam sana göre.ama benim gibi seprom yetiştiremiyon,sarıyla takılıyon çoğunlukla.çoğunlukla tek yakılıyon,npc kesmeye daha çok değer veriyon.savaşlara daha az çıkıyon.gerektiğinde npcde vs yakalandığında kaçmak için dayanıklılık,savaşırken ve rakipi kovalerken çarka aldığında gemin daha dayansın istiyon,çoğunlukla benim gibi güvede savaşmaya alışıksın.işte burda da 36 tane hp lf4 tam sana göre olurdu...

kararsız lf-4 ler benimde kafamı karıştırıyor.nedense lf4 çeşitleri hakkıonda tam bilgi verilmiyor.şimdi mesela magma lf-4 200-217 vuruyor diyelim tek atışta.magma saniyede kaç atış yapabiliyor.karasız aralığına rağmen magmadan daha fazla salvo veriyormu saniye başına bunlar önemli özellikler.nasıl vipken plt-3030 atma süresi normalden %50 fazlaysa buda büyük kazanma avantajı sağlıyorsa sana lazerlerde işleyiş nasıl bilmek isityoruz ama nedense forumda da çok istenmesine rağmen bi türlü bildirilmiyor lazer çeşitlerinin özellikleri.mesela spectr lazer 3 zor elde diliyor ama nedense 150+ vuruyor gibi gözüküyor.tam bilsek belki lf4 ten daha iyi gelcek bilemeyiz.
    hayırlı günler mü'min kardeşlerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.