En çok kazandıran harita.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 13 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam millet. Bu başlıkta, kasılırken en çok uridium veya kredi kazandığımız harita ve haritada kasılırken neler yaptığımızı süre ile belirtiyoruz (yani yardımcı olmak isteyenler)

Yardımcı olmak derken, ne demek istiyorum?

Burada amaç hangi haritada ne kadar gidere karşılık ne kadar gelir ne kadar sürede nasıl bir gemi ile elde edilir sorularına cevap vermektir.

Örnek :

Özellikler : Full Lf3, Full ırıs orta seviye goliath gemi.
    Harita : X-2
    Süre : 16 dakika.
    Kazanılan uridium : 1048
    Kazanılan Credi : Yaklaşık yarım milyon.

Eskiden de forumdaki eski arkadaşlarımda böyle şeyler yapardık. Böylelikle nasıl bir gemi ile hangi haritada daha verimli olabildiğimizi görürdük.

Benden bir tane daha :

Harita : X-4
    Süre : 7 buçuk dakika.
    Uridium : 554

Son düzenlenen: 13 Aralık 2016
  2. Önceden 1 dakikada her haritadan 1.500 uri kaldırıyordum :)

Tabi bigpoint amca kıstı her şeyi şimdi savaşa döndük argeyi :D

X-7 haritasında 5 dakikada 1.000 uridium

x2 + pet.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. ELYSIUM

ELYSIUM User

Harita: 2-6
    Özellikler : Eksik olan şeyler sadece petin kullandıkları :D
    Süre: Ortalama 8 saat
    Kazanılan Uri : Ortalama 125.000 ( Klandan belli bir süre ayrılınca bu sayı 2 katın üstüne çıkabiliyor :D )
    Kazanılan Kredi : Bilmiyorum bakmadım hiç :D
    Katledilen NPC'ler : Cubikon, protegit, talin, talon, boss talin + gördüğüm kutuları alıyorum pet de alıyor ( katlayıcı var)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.