En çok üridyum nasıl kasılır ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cengizcc tarafından 15 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cengizcc

cengizcc User

tr6 da oynuyorum 2 milyona goli alınabiliyo yada 200 bin krediye leonov 12 levelım 10 lf3 ve elit hızlar var sizce üridyum nasıl kasarım lenov la altta yaratık keserek mi yada nasl yardımcı olurmusnuz

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar

3. Merhaba ,

Şu duruma göre x-3 ve x-4 haritalarında seri şekilde saimon , mordon , devolarium ve sibelon imha ederek kasabilirsiniz. Eğer tanıdıklarınız varsa x-6 haritasında gidip Cubikon imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dediğiniz gibi leonow ile eski haritada önünüze gelen yaratıkları hızlıca keserek kasılabilirsiniz.

İyi forumlar

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım eğer güçlü değilsen en hızlı uridium kasma yöntemi pvp de kutu toplamaktır.Ben tr3 de vegayım 10 lf3 5 kalkan full hız.Biraz önce bir buçuk saat pvpde kamuflajla kutu topladım.Bu bir buçuk saatte 5200 uridium topladım tek başıma pet , arge katlayıcı hiçbir şey yok...

6. zorask

zorask User

kredi ve tp kasmayıp sadece uri kasacaksan en etkili yol kutu toplamak. en ıyı harıta pvp ama lenovla pvp çok riskli olur. sen eger lenovla oynamaya devam edeceksen x-2 harıtasında topla derim ,ama pvp de haha hızlı toplarım dersen vega almalısın.

7. 2 seçeneğin var

1-Kıyamet modun dediği gibi seri şekilde saimon mordon v.b. şeyler kesersiniz.

2-Spear head alıp pvp maplarında seri bir şekilde kutu toplayarak(Alabiliyorsan katlıyıcı paket al 28 tl)

8. cengizcc

cengizcc User

Yorumlarınız için sağolun ancak pvp anlamadığım bir şekilde dolu belki 100 gemi kutu topluyo ne yapsam bilemedim

9. Merhaba;

Benim yöntemim vega+full elit hız ile x3 haritasında kasılmak. Hem 2 kat GalaxyGates elde edersin alpha yaparak rahatça toplayabilirsin

10. spearheadla size sıkıldığında direk kaçarsınız vega bile yetişemez :)

11. cengizcc

cengizcc User

x3 derken annamadım :D
    onu almak sıkıntı :D sanırım yaratık kescem x3 x4 de

12. oda olur :)

13. Tom_Cat

Tom_Cat User

En çok uridyum katlayıcı paket ile kasılır.

14. En mantıklısı goli ile x-6 da cubi tallin dönmek.
    Diyosun ki yani 200 kadar atan bir vega spearhead kesemez? Ben çok tek attığımı bilirim spearheada.

15. Demekki separhead sağlam değilmiş yoksa emin ol rahat kaçardı :)

16. 4-1 4-2 4-3 diyecektim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.