En dolu server hangisi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yenidenbaslamak tarafından 23 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna uzun bir aradan sonra tekrar başlayacağım ama tr6 da pek kimse yoktu.

Kalabalık, oynarken uykumun gelmeyeceği, haritaları dolu bir server önerir misiniz ?

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bu soruya cevap vermek zor.

Bakalım Arkadaşların cevabı ne olacak.

iyi forumlar.

3. global avrupa 1

4. kardeş yeni başlayanlar genelde tr6 geliyor bende oradayım istersen gel takılırız :D

5. Global Avrupa 1 baya kalabalık. Türkiye serveri istersen TR3 baya kalabalık.
    Mesela ben TR2'de oynuyorum, 105k rütbe puanım var ve rütbem çavuş. Serverdeki en güçlü şirket VRU ve ben MMO'lu olmama rağmen durum böyle :)

takemyhard bunu beğendi.
  6. takemyhard

takemyhard User

konyaspor gel sen biim klana biraz kasalım seni :) sanada biraz takviye yaparız :)

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  7. TR5 gelme iç savaşdan başka birşey yok.

Son düzenlenen: 25 Nisan 2017
    takemyhard bunu beğendi.

8. Valla kardeşim ne yalan söyleyeyim Bende TR6dayım. Çok olmasa da az biraz canlılık var.

9. Teşekkür ederim kendim rahatça kasılabiliyorum ama rütbem gemime göre düşük :)

takemyhard bunu beğendi.
  10. TR3 oyuncusuyum. Cubikon ları falan boş görürsen şanslısın demektir. Daha ne diyeyim. Konular açılıyor server birleştirilmesi için de ben ASLAHA OLMAMASI kanaatindeyim.

11. TR1 de kalabalık her telden oyuncu görebilirsin.

12. Tr 1 önerebilirim. Uluslararası düşünürsen Global Avrupa 1'de iyi klanlar var.

13. oyun içi ismin nedir beraber kasılabilirmiyiz ?

takemyhard bunu beğendi.
  14. bir zamanlar en kabalik server tr1 suan bos arkadaslarin dedigine gore tr servelerinde oynayan tr3 diyorlar geris bos
    sen hic baslama D:D

15. Tr1 e hic bulaşma derim olduğun gibi kalirsin

16. TinyKnight

TinyKnight User

Arkadaş haklı; iç savaştan ve uri kasmaya çalışanlardan kasılamazsın kutu toplayanlarda olacak tabii yani tr1e başlamayı planlıyosan ya klanında 750m gibi bir miktar olup onu sana paso atacak biri lazım ya da para yatırman lazım.

!C*O*N*A*N! bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.