En en en kalabalık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _____§КЧJΛĈКΣЯ¯¯¯¯¯ tarafından 6 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. en kalabalık sv hangisidir? global 1 falan mı

2. Tom_Cat

Tom_Cat User

aynen global1 bence.günün her saati haritalarda oyuncu bulabilirsin.

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bence tr1 .:D ama haritalarda kasilan pek yokta 4 x ler dolu 24 saat:)

Muhammed•Ali bunu beğendi.
  4. yok tr sv si istemiyorum, tr de bi hesabım var zaten ben yabancı sv lerde de oynamak istiyorum, tr de canım sıkıldığında çıkıp orada kendi çapımda oynayabileceğim bir yer

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bence en az olan sv git general falan olursun iyide kasilirsin fena mi:)

6. global avrupa 1 tavsiye etmiyorum.Ama

7. yok adam kalmayacak diye kalabalık sv gidiyorum :) savaş istiyorum
    neden tavsiye etmezsin

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. global avrupa 1 en kalabalık orda toplam 19 kurmay albay var tr de 6-8 arası deişiyo yani oyuncu sayısıda 2 buçuk katı kadar

9. ben tavsiye etmiyorum eğer sinirli bir insanım diyorsan hele hiç tavsiye etmiyorum..

iyi yanları.

+Herzaman oyuncu bulursun hiç sıkılmassın
    +Çok kalabalık
    +Klan klan savaşalrından zevk alıyorsan..Bırakamassın..Felan

Yani sw aşırı kalabalık diğer tüm swlere göre...

eksi yanları..

-rütbe puanları diğer serverlerin rütbe puanlarından 2-3 kat daha fazla
    örnek:Şuanda 1 milyon 600 bin rütbe puanım var bu rütbe puanıyla binbaşıyım..Kurmay binbaşı için 2 milyon istiyor sen düşün ben 1 milyon 600 bin rütbe puanıyla diğer serverlerde kurmay binbaşı olurdum..Ama burda acemiliğe düşmemek için yarışıyoruz.. O derece.!!
    -Çok güçlü gemiler var..
    örnek:Yine örnek veriyorum 33 lf4'lü gemim var neredeyse full artı fullum 41 argem.Var 1800 tane ema var ama adamlar okadar sağlamki 5 saniyede patlatıyorlar..
    -Serverin %90 nı full gemiler...Pvp serverden bir farkı yok..
    -Server kalabalık olduğu için yine etkinlik görevlerinde çok zorluklar çekiyorsun..
    -Baskınlar hiç bitmiyor ağız tadıyla kasılamıyorsun..
    -Ve en önemlisi alışveriş fiyatları bu konuda azımı açmıcam sadece şunu dicem..Global avrupa 1 rin gir bi geçmişten saatlik günlük ve haftalık ihalelerine bak ne nekadara gitmiş..

birde diğer swlere bak..Nekadara gitmiş.Sen farkı görürsün..

ben bu swye başladığım güne lanet okuyorum..Keşke burda 33 lf4lü bir gemim olacağına bunun yarısı az oyunculu swde 15 lf4lü bir gemim olsaydıda adam akıllı oynayıp kasılsaydım zaman geçirseydim...

Öyle bir swki

abi diyorsun canım çok sıkılıyor ya...Girip 2-3 kris kesim filan birazda uri kasim zaman geçsin...Yok olmuyor abi olmuyor kestirmiyorlar o 2-3 krisi oyunu zehir ediyorlar küfür edip sinirlenip kafayı yiyip çıkıyorsun..Ben

ben bu sw yüzünden tam

1 tane--8 gb ram 2 gb ekran kartlı. i-7 işlemcili full ayarlarda 60 fps aldığımm..Krallar gibi bilgisayarı sinirden kırdım(ciddiyim)
    10 dan fazla klavye mause kırdım (yine ciddiyim)
    Çalışma masalarını yumruklayarak kırdım (ciddiyim)
    sınırsız sayıda küfür ettim lanet okudum..Çıldırma noktasına geldim..
    2 tane telefon kırıdm sinirden
    hopörler kırdım
    yine 10 dan fazla bardak kırdım...

Yani uzun lafın kısacası global avrupa 1 pişmanlıktır....Başlama başlamayın..Bunun için kamu spotu yapıcam..
    Ben çektim siz çekmeyin arkadaşlar...
    Çok öfkeliyim bu swye çok öfkeliyim.!!

Bildiğin zengin sw sadece zenginlerin olduğu oynadığı sw eğer aylık 500 tl bile yatırıyorsanız bu swde bir hiçsiniz...

61BayKus bunu beğendi.
  10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tr1 rutbeler daha ucuk binbasi 1700 den kurmay 2.400 den gidiyor : bence arkadasin dediklerini iyi okuyup sakin bir servera girin :D kasilabilmek icin :) serverda kac kisi oldugu degilde bence online olan yuksek rutbeli kac klanin ,oyuncunun oyunda oldugu / savasta oldugu vb.etkenler daha onemli.

11. geçmiş olsun hocam :D benim full hesabım var fakat hani olurda çok sinirsem girerim diye düşünmüştüm sanırım vazgeçicem :D türk klanı falan yok mu oralarda

12. *Soulfly*

*Soulfly* User

sen oyunu bırak kardeş. yogaya falan başla :)

Muhammed•Ali bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.