En Güçlü Lazer Cephanesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ===iceberg=== tarafından 2 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. En güçlü lazer cephanesi nedir şuanda rsb-75 mi ???

2. ateistkeci

ateistkeci User

Bu çok değişken bir soru yerine göre değişecektir,

NPC keserken en güçlü cephane x6.5 hasar vermesiyle CC-C(2018 dünya kupası cephanesi),

PVP için x-4 ve rsb-75 birbirlerine denkler, x-4 sürekli ara vermeden sıkarken rsb-75 x6 sıkıyor ancak ara vererek bu yüzden eşitler veya x-4 biraz üstündür,

BL için A-BL cephanesi en idealdir Invoke ve Mindfire Behemoth'a x8 vurması ile fazlasıyla üste çıkıyor ve etkisi yüksek oluyor,

Ayrıca CBO-100'de fazlasıyla ideal bir sayılabilir x3 hasarı ve sab-50 etkisine sahip hem kalkan çeken hem x3 hasarı vuran güçlü bir lazer cephanesi

Minerva ve Themis. bunu beğendi.
  3. RB-214 ve PIB-100 cephaneleri nasıl peki??

4. ateistkeci

ateistkeci User

Açıklamalarında da bahsettiği gibi;

RB-214

Demaner etkinliğinde Demanerlere karşı x8 vuruyor ve bu fazlasıyla yüksek bir değer

PIB-100

PvP'de rakibin senden kaçarken tek seferlik olarak sıkabileceğin ve ona enfeksiyon mayını etkisi verecek(Hızını, DP'sini, Kalkanını düşürecektir ancak rakibinin hasarına %10 bonus verir) lazer cephanesi iyi kullanırsan fazlasıyla etkili olacaktır

.Paradoks., Minerva ve Themis. bunu beğendi.
  5. Hasar olarak rsb-75'tir evet. Ama soğuma süresi olduğu için x4 ile karıştırmak lazım ki en yüksek hasar alınabilsin.

ateistkeci bunu beğendi.
  6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı konu içerini özetliyecek şekilde yazmadığınızdan tarafımca düzenlenmiştir. Lütfen bir dahakine dikkat ediniz. :)
    Cevap veren üyelerimize teşekkür ediyorum. Üyelerimizinde dediği gibi PVP'de en ok hasar veren cephane RSB-75 dir.(x6) Lakin salvosu yavaş olduğundan
    Üyemizinde dediği gibi UCB-100 ile karıştırmakta fayda var. ''RSB-75 sıkıp dolum süresine girdiğinde UCB-100 ile sıkmaya devam etmek''

NPClere karışı en etkili cephane CC-C(2018 dünya kupası cephanesi) dir ve bu cephanenin RSB-75 Gibi salvo süresini beklemezsiniz :)

İstediğiniz zaman konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz. :)

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Bakıyorum da herkes oyundaki en güçlü lazer cephanesi olan RCB-140 unutmuş ;)
    Normal hasarı 7 katına çıkarır.

Minerva bunu beğendi.
  8. Onu kullananı görmedik daha :D

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Ben severek kullanıyorum :)

10. Kurtul1944

Kurtul1944 User

IDB 125 nasıl bir cephane ben onu anlamadım asıl. Bilen varsa onu anlatın

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Ilk olarak x1 hasarı ile başlıyor, ateş etmeye devam ettiğiniz her saniye hasarı 0,5 artıyor. Yani 1. saniye x1, 2. saniye x1,5 şeklinde en fazla x6,5 hasarına ulaşabiliyor. Tabi siz 3 saniye boyunca ateş etmeyi keserseniz bu hasar tekrarda x1'e düşüyor. Son olarak bu cephanenin özelliği sadece PvP'de geçerli.

ateistkeci bunu beğendi.