En hızlı credi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve νιѕєяуѕ tarafından 20 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar en iyi crediyi nerde kasarım skylabdan düzenli promerium gönderiyorum onda sıkıntı yok
    gemimin özellikleri
    36 lf3
    22 elit kalkan
    22 elit hız
    1 iris
    7 flax
    0 arge
    irisleri fullemek için credi kasmam gerek bu özelliklerle nerde kasarım en iyi

2. en hızlı krediyi kristalon keserek yapabilirsin sadece cubikon kristalona göre daha az kredi verir ben genellikle kredi ve uridium yapıcaksam x7 tp ve şp yapıcaksamda cubi ye gideirm

3. En manttıklı tallon. Seri kesebiliyorsan x-7 de boss tallonu kimseye bırakma derim :)

4. senberk99

senberk99 User

kardeşim bence 2. irisi de uridium ile al bişe değil 30.000 uridium ayrıca en iyi credi kasma yolu kesinlikle bir pet varsa 2ya da 3 level ticaret modül al ondan sonra cubiye git malzemesini alabilyiosan al alamazsan daönemli değil ama hangi kargo kutusunu görürsen al:) ayrıca cubi dışında kristalonlardan 400k credi geliyo bunun 100k sı cephaneye gitse zaten kargo kutusu 100k ediyo yani bi kristallon 400k diye düşün böyle böyle günde 100 tallon kes ve böylece 40m credi kasarsın ayrıca bi yol daha var ama en az 4 kişilik grup olmalı bu da 5-2 de baraccuda annilhatör sabouter interceptor kes ve tüm kutularını al sonra da 5-2 de bulunan bölgede sat ambarı böyle süper kasılıyor(ama en iyisi bence tallon günde 100tane)

5. Anladım sağolun peki talonu hızlı kesebilirmiyim

6. Kristallon keserek credi kasabilirsiniz ancak Ar-Ge seviyenizi yükseltmelisiniz.Şuanki ekipmanlarınıza göre çok geride kalmış.

7. hesabı açalı 2 hafta oldu :I 2 tane gözüpek paketi aldım credi tamam peki uridiumu nasıl kasmalıyım argede kasmam lazım biraz :I bide kristallonu hızlı kesebilirmiyim

8. senberk99

senberk99 User

kardesim tallon cok hizli kesemessin irisler fullenene kadar en hizli credi kasma yoluunu siralarsam bana gore.
    1.Cubikon ve malzemesi(malzemesi 600 k ediyo pette ticaret modulu varsa super)
    2.5-2 grupla canavar ve canavarlarin copunu orda satmak
    3. Kristallon ve copu (her kristallon 400 k getirir cephane 100 k gitse copu de 100 k dan fazla ediyo)

9. oncelille herkese merhaba crediyle iris almak zahmetli bi istir ozellikle tr serverlelarinda oncelikle gundeki hedefiniz 20k uri 40m kredi olsun ve 2. ve 3. irisi uri ile aliniz boyle yaparsaniz 2 hafta icinde irislerniz fullemis olacaksiniz ve ustune baya uri biriktirmis olacaksiniz onceki konuzdada dedigim gibi irisleri fulledikten sonra 1defa epsilon yapiniz ilk seferde lf4 veriyor ve artik zetaya baslamaniz zamani geldi diyelimki 2. ve 3. seferde havoc vermedi asla vazgecmeyiniz zeta do nun yaptigi en iyilerden birisi ben her actigim gemide en az 100defa yaparim .uri basarak hayatta kapi yapmam pala toplarim 1ay boyunca ve kapilarimi yapar ve firtinayi estiririm. gunde 2 veya 3 tane korsan kutusu anahtari aliniz sayi 1000 lere ulastiginda 5-2 De apis gununde hepsini acmaya calisiniz buyuk bir ihtimal ile apisinizi acmis olacaksiniz. ayni islemi zeus icinde yapiniz.
    ve konumuzun cevabina gelelim artik :) oncelikle gozupek paketi ile lf3 ve b02 lerinizi fullediniz solo tallon kesiniz yok 1 tallon 400cr 100u cephane filan tek tek oyle yazmak tamamen gereksiz ve gorevlerinizi yapiniz cr en iyi boyle kasilir ama size bahsettigim gibi yabanci sw yide biraz dusunun isterim pisman olmazsiniz 6 ayda full herc ful havoc full lf4 gemi kasabilirsiniz kolay bir sekilde. gunluk hedefiniz kesinlikle yukarida belirttigim seviyeye ulastiriniz.

10. çok sağol cevabın için ama yabancı serverde oynamak istemiyorum 40m credi 20k uri için günde kaç tallon kesmek gerek acaba çünkü günde 4-5 saat oynarım bu sürede yapabilirmiyim

11. SORRYAGA

SORRYAGA User

Tallon 400 bin kredi 128 uridium veriyor.40 milyon kredi için eğer çöpleri de hesaba katarsak senin durumunda 60-70 civarı kesmen gerekir diye düşünüyorum.Fakat uridiuma geldiğimizde 20.000/128=156,25 tane kesmen gerekir.Sen kendine günlük belli bir kredi limiti koysan yeterli uridium yaratık keserek yavaş kasılır.Zaten sana irisleri fullemek için kredi lazım.Uridiumu bırak bir kenarda biriksin...

12. Diğer arkadaşımızın söylediği gibi 60-70 tane keserseniz, içinden çıkan çöplerle birlikte 40 milyon Credi'ye yaklaşır.Onun dışında Skylab'dan gelen hammaddeleri de hesaba katarsak, günde 50 milyon civarı kredi kasabilirsiniz.:)

13. hayır kristallon roket çok gittiği için karın 250 bin ile 300bin credits oluyor ama cubi kesdikten sonra kimse çöpünü almaz o çöpü alırsan 200bi c sadecce çöp eder otomatik zenginleştirme yap

14. sağolun konu kilitlenebilir

15. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.