En Hızlı Gemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -bulanober- tarafından 10 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba bu denge yaması geldikten ve tortunun hızı düştükten sonra en hızlı gemi hangisi oldu pusatmı tortumu şimşek vegamı yardımcı olursanız sevinirim

2. ..HULK..

..HULK.. User

Sanırım Pusat.

3. G_s_G_s

G_s_G_s User

şimşek kullan

4. Şuan en hızlı gemi Pusat ve Sinek.

Hesaplama Şekli aşağıdadır.

Gemi hızı + Jeneratör kapasitesi tamamı G3N-7900 (10 birim hız) ile donatılmış olarak = Çıkan sonuç + %20 Pro beslemesi = Geminin uçuş düzeni olmadan ulaşabileceği maksimum hız.

Pusat ful elit hızlar + Pro beslemesi = 588 / Çark uçuş düzeni ile 617
    Sinek ful elit hızlar + Pro beslemesi = 588 / Çark uçuş düzeni ile 617

Şimşek ful elit hızlar + Pro beslemesi = 576 / Çark uçuş düzeni ile 604 ( Muavin hız özelliği açıldığı zaman 748 )

Not:
    Çark uçuş düzeni muavin hız özelliğini etkilemez. Yani 576 % 30 = 172 eder. 576 + 172 = 748...

Tortuyu yazmıyorum, çöpe atın gitsin... Yazalım yinede :)

Hız özelliği açık bir şekilde kullanılırken 577 / Çark ile 600

Teknik açıdan yine hızlı ve güçlü.

2.Not: Şimşek gemisi muavin hız özelliğini açtığı zaman o kadar hızlı olur ki Saboteur yavaşlatma mermisi gelse bile onu durduramaz. Buz roketinde de durum aynı diye biliyorum ama net bir şey söylemek istemem. Şimşek ile %5 ek hasar vererek yüksek DP oranı ve sıkıştığınızda kaçmanıza yarayan özelliği ile çok şey yapabilirsiniz.

Son düzenlenen: 10 May 2018
    neor bunu beğendi.
  5. ..HULK..

..HULK.. User

Kardeş mod gibisin helal.

6. Eyvallah.

7. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Arkadaşımız gerekl cevabı vermiş.

Yazdıkları doğru pusat ve sinek hızlı gemiler.
    Merhaba,

Renkli yazıyı bukadar kullanmak yasak.

Lütfen daha dikkatli olalım.

Ayrıca yazım şeklin ve anlatış şeklin güzel senden güzel mod olur :D

İyi forumlar..

8. Çok teşekkür ederim modum. Ben bilmiyorum bunu :) Birde önemli noktaları belirtirsem daha iyi olur diye düşündüğümden yapıyordum :D

Biraz papağan gibi olmuş ama :D Gazeteciyim Modum, daha doğrusu okuyorum + bilgisayar. Evli + çocuklu Darkorbit aşığı biriyim :D

9. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Sorun yok sadece ufak bir bilgilendirme amaçlıydı benim yazım.

Gazeteci oooo güzel güzel :D

10. pusat ve sinek 588 olacak yanlış yazmışsın.

Son düzenlenen: 10 May 2018
  11. Güldürdün :) Forum modumuz da doğru dedi... Hesaplama yapmayın bence siz direk gemileri kontrol edin. Çünkü hesabınız çok kötü :)

Standart Goliath gemileri 540 hızında :) Siz ise Pusat ve Sinek 518 olması gerek demiş siniz :) Ortalığı karıştırıcı ya da hesap konusunda berbat olmanızdan dolayı böyle bir yorum yaptığınızı varsaymak zorundayım.

12. pardon yanlış yazdığımı yeni farkettim 588 demek istemiştim pusat ve sinek çarkla 618 oluyor siz 617 yazmışsınız. ayrıca insan birşeyi yanlış yazabilir değil mi moderatör havasında konuşmayada gerek yok.

13. Anladım. Bende dedim 518 ne alaka ? :) Yakın olsa yanlış hesap diyecektim ama yakın değildi, bende trol sandım :)

Bu arada 617 çıkıyor küsuratlı bir şekilde ama biliyorsunuzdur küsurat çıksa da mesela 617,4 çıktı diyelim oyun onu 618 diye yazıyor.

Aslında ne 618 doğru nede 617 :) Doğru olanı alta yazıyorum şimdi...

Sinek 588 ile gidiyor... Bu net... Küsurat yok... Şimdi 588 sayısının yüzde beşi kaçtır ? 588/100 = 5,88 x 5 = 29,4

29,4 + 588 = 617,4 :) Bu şekilde anlattım anlaşılır olsun diye... Çıkan sonuç 617 ama küsuratı var. Bende o kadar önemi olmaz diye 617,4 yazmak yerine 617 yazdım ama oyun 617 nin 0,4 küsuratı olması nedeniyle 618 yazıyor, halbuki 618 değil, 617 de değil :D 617,4

Bu arada böyle bir detayı fark etmeniz ve bunu yazmanızdan ötürü teşekkür ederim size.

**_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  14. sen burda harcanıyorsun matematik öğretmeni olman lazımdı :)

ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.