En Hızlı Gemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PİONEER tarafından 29 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PİONEER

PİONEER User

Suan Modullerle birlikte en hizli gemi hangisi ?

2. smoonrise

smoonrise User

Muavin yakıcı yeteneği açınca sarı vega (Lightning) , modül ile normal uçuş düzeninde tortu , çark uçuş düzeninde pusat olması lazım yanılmıyorsam eğer.

3. tryhardD

tryhardD User

eğer yeteneğini açık tutabilirsen mimesis de hızlı çarksız 650 yi geçiyor diye hatırlıyorum

4. xArsimAx

xArsimAx User

hecate %5 hız modülü ile pasif olarak en hızlı gemi suan :)

5. mimesis ne alaka

6. smoonrise

smoonrise User

kalpte modül ile hecate 579 modül ile kalpte tortu 590 bir daha kontrol et istersen

mimesis özellik açınca sab çektiği sürece 660 hız oluyor onu demek istedi sanırım sürdürülebilir değil belki ama doğru kullanım ile fark yaratır savaşırken ne amaça ile kullanılacağı önemli birazda hız için .

tryhardD bunu beğendi.
  7. valla onu düşünceye kadar çekin altınıza zephr biriktirin yükleri 750 hızın tadına varın

8. Kesinlikle :D

9. smoonrise

smoonrise User

Sürdürülebilir değil ama sanırım özelliği tıpkı sarı wega tıpkı mimesis gibi denemedim ama haklı isen en yüksek hız suan onda . Daimi kullanım ile bakarsak konuya normal uçuş düzeninde tortu çark ile pusat en hızlı .

10. ateistkeci

ateistkeci User

Birisiyle karşılaştırma yapmıştık Vengeance Şimşek+Muavin yakıcı+Çark ben yanımda Zephyr kullanan birisi hız yeteneği ile bana çok iyi bir fark atmıştı :D tam hızı kaç oluyor bilmiyorum ama yeteneği ile Zephyr çoğu gemiden hızlı oluyor :p

11. tryhardD

tryhardD User

sab çekerek hızlı gidilebiliyor o gemiyle ondan söyledim ki eğer x7 de takılacaksanız ki bol bol kristallon ve diğer gemiler var ve lagınız yoksa :)D) uzun süre o hızları koruyabiliyorsunuz kendim 10000 gemi kesme görevini yaparken 15 dk açık tutmuşluğum var. ayrıca güzel bir kaçış yeteneği var tortu ve pusatla kaçamayacağınız bazı durumlarda kaçmanızı sağlayabiliyor. kötü tarafları kullanması biraz zor ve bekleme süreleri uzun ondan hermesten baya fayda görüyor. tabi tercih meselesi tortu an itibariyle en rahat edeceğin gemi.

Themis. bunu beğendi.
  12. PİONEER

PİONEER User

tesekkürler

13. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Cevap veren herkese teşekkür ediyorum. Eğer hızın yanında stabilite'de arıyorsanız pusat yada tortu seçebilirsiniz. Eğer en hızlı gemiyi arıyorsanız Mimesis yada Zephry'i seçebilirsiniz. :)

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

tryhardD bunu beğendi.
  14. PİONEER

PİONEER User

kilitlenebilir:)

15. Aliens

Aliens User

Tartarus'ta da şöyle bir sıkıntı var; şayet savaştığınız kişi bir Spearhead veya aralarında o gemi varsa Tartarus ile hiçbir yere kaçamazsınız. Bir anda kendinizi en hızlı gemiyken en yavaş gemi olarak bulabilirsiniz. Bolca Spearhead görüyorsanız bu gemiyi önermem ama o gemi oldukça nadir kullanıldığı için sanıyorum kullanılabilir.

PİONEER bunu beğendi.
  16. PİONEER

PİONEER User

evet aynen öyle sagol :D

17. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.