en hızlı kappa açmak

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Win[RAR], Jan 25, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Win[RAR]

Win[RAR] User

şimdi arkadaşlar ben tr3 mmo yum hızlıca kappa açmak istiyorum nasıl hızlı açarım bu kapıyı bu gemiyle

gemi özellikleri

gemi tartarus hariç hepsi var 10 droit 35 arge 10 havoc 24 lf işte geri kalanlar lf 3 falan bo 2 ler falan hepsi tam fazlasıyla var pet kami 3 falan var hepsi 5 te hercül var.

ben hercül kasmak istiyorum kappayı hızlıca kasabilmem için bana ne yapmamı önerirsiniz

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hızlı kapı açmak için seri seri paladyum toplamalısınız bence.

Paladyum veya katlayıcı çekip kutu toplarsanız hızlı bir şekilde kapı açabilirsiniz.

Kutu toplarsanız uridiumda kasarsınız. O uridiumlarıda kapıya basarsanız toplamış olduğunuz galaxylerle birlikte kısa sürede açılabilir diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

3. Win[RAR]

Win[RAR] User

tr 3 te palada kesiyorlar ya :D

katlayıcı çok cazip geliyorda oyuna parada yatırmak istemiyorum fazla ama düşünücem

4. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Geminiz yaratık kesmek için gayet güzel.

Eğer paladium ya da avantaj kutusu toplamak zorlayacaksa sizi, Cubikon veya Kristallon(Boss'ta olabilir) kesmenizi öneririm.

İyi forumlar.

5. paladıuma hangi şirket hakim ona bi bak eğer şirket değiştirme gibi düşüncen varsa değiştir derim mesela tr 1 de eıc palanın hakimiydi sırf pala için herkes eıce geçmişti bende dahil :D :D :D :D
    para yatırmak istemiyorsan en güzel çözüm bu yoksa yukarda forum sorumluları yazmış yaratık kes diye cubikonda kasılacaksın
    ıce meteroıdleri takip edeceksin pete düşman bulucuyu takacaksın ilk önce sen yakalayacaksın ıce meteroıdı
    kappayıda açarsan tek tük açma mesela yapacaksan baya bi malzeme biriktir gg mi biriktiriyorsun urimi kapıları toplu yap ve x2 katlayıcı gelen günde yap çift herkul alırsın hemde tek yapınca kapyı gelenler ççar çur oluyor ama kapıları toplu yapınca elinde baya bi birikmişş oluyor senin içinde iyi olur :D:D:D:D
    ben mesela 20 bn gg yapmıştım palada zeta yapmıştım ful onlarla fena fullemiştim çarı
    şimdiden kolay gelsin reis sana :D:D:D:D

6. Sana tavsiyem 1ay boyunca kutu + palladium topla birinden sıkılırsan ötekine geç 1 ay içinde eğer pet argen iyiyse tahmini 1.5m urudium + 15k gg toplarsın sadece kutulardan palladiumuda katsan 20k yı geçiyor buda 6-7 kappa yapar sadece gg .x2 günlerinde yapsan hercülleri fullersin kapıdan gelicek urudium da var tabi anahtar alıp lf4 çıkartırsın veya geliştirmelerini tamamlarsın :)

7. Win[RAR]

Win[RAR] User

tamamdır beyler eyvallah hepinize hayırlı akşamlar

Thread Status:
Not open for further replies.