En hızlı kredi kasma taktiği lazım ..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kral-87 tarafından 30 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kral-87

Kral-87 User

En hızlı krediyi nasıl kasabilirim ? ve günde ne kadar kasabilirim ? genellikle günde 5-10 saat darkobit oynuyorum .

gemi özellikleri : 21 arge kalın sıkıyorum , 2 hangar biri vega diyeri aegis , 31 Lf3 16 bo2 full hız , Pet var 15 level Oto kutu toplama 3 , Kami 3 var full irisim

2. Merhaba ;

Kristallon kesebilirsiniz, Cubikon gruplarına katılabilirsiniz, Korsan Haritalarında kasılabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. 5-10 saat arası oynuyosan skylabdan gemine sürekli sevkiyat yap en az 7m oradan kredi kasarsın diye düşünüyorum. Tallon kes ve açabiliyorsan kappa aç güzel credi geliyor. Şirketin baskın yemiyorsa modumuzun da dediği gibi cubikon yapabilirsin. 5-3 de kesim yapıyorlarsa sürekli orada kasılmanı pek tavsiye etmem şahsen ama ille de korsan diyosan 5-2 üs yakınlarında kasılabilirsin. Kolay gelsin.

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım vip varsa x-5 de etrafına yaratıkları toplayıp kamikaze atarsın.Canları azalan normal ve boss lordakiumları da kısa sürede keserek hızlı kasılabilirsin...

Son düzenlenen: 30 Ocak 2015
  5. Kral-87

Kral-87 User

cevaplar için teşekkürle konu kapatılabilir

6. Merhabalar;

Kon kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.