En hızlı nasıl kasılabilirim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Mr.Foq tarafından 25 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mr.Foq

Mr.Foq User

Merhabalar

Gemim G-Enforcer
    3-Irıs 5-Flax'ım var
    4-Lf4 gerisi full Lf3

Krisstalon kesebiliyorum fakat biraz zorluyor ve keserken de gerek harcadığım lazerler, roketler, roket atar cephanelerini alarak Talondan aldığım paranın büyük bir kısmını kaybedebiliyorum. X-2, x-3, x-4 haritalarında farnlamayı denedim fakat pek verim alamadığımı hissettim. Sizce en hızlı nasıl farmlıyabilirim? Talon devam mı etmeliyim yoksa x-3 gibi haritalar da mı farmlamalıyım?

2. joetly

joetly User

Öncelikle merhaba

Farmlamak ne demek tam bilmiyorum ancak 1-2 tavsiye vermek isterim.

Öncelikli hedefin irisler olmalı. Mümkün olduğunca görevleri yapmalısın.
    Credit için skylab geliştir. Promerium satarak credi kas ve görevler sekmesinde sol menü üzerinde kilit simgesini açıp i harfini kapa elit görevler listelenecek. Elit görevler item, credi ve tp olayında çok yardımcı olacak. Görevi kabul et üzerine geldiğinde o görevi alabilmek için yapman gereken görevler listelenecek. Saçma bile olsa o görevleri yap. Ayrıca her gün günlük görevlerden en üsttekini de yap. Sanırım 5 günde 1 yeşil anahtar veriyor. Onları biriktirmelisin. Bence tallon kesme en hızlı görev yaparak gelişirsin. Credi için şimdilik skylab odaklan. İrislerin tamamlandıktan sonra credi ile çok haşır neşir olmayacaksın.

3. x8 haritasında streuner ve boss streuner kesebilirsiniz. Streunerler 15 uridium, bosslar 32 uridium veriyorlar.

4. Eski

Eski User

Dostum sana tavsiyem leonov al ve x-3, x-4 de full farmla. Çünkü gemin gelişmemiş, yüksek haritalarda aldığından fazlasını veriyosun gördüğüm kadarıyla. Leonov Gemisine x-1 x-2 x-3 x-4 haritalarında olmak kaydıyla taktığın lazerler ve kalkanlar 2 kat güçlü oluyor. Roketler de 2 kat güçlü oluyor. Ayrıca hp bonusu falan bir sürü özelliği var anlayacağın.Senin için biçilmiş kaftan yani.

5. Mr.Foq

Mr.Foq User

Deniycem. Teşekkür ederim.

6. Mr.Foq

Mr.Foq User

Şuan hedefim Irısler zaten bir kaç günde 3 tane aldım tekrar almaya çalışıyorum.

7. Merhaba,

Anladığım kadarıyla gemin orta seviye bir gemi kasılma konusuna gelince sana tavsiyem mapte grup olarak dolaşman.
    Bu şekilde hızlı şekilde npc kesebilirsin.Uridium kasmak için şirketini x6 şirketinde cubikon kesebilirsiniz grup halinde.
    Görevleri alıp hem tp hem kredi hemde uridium kazanırsanız bu daha karlı bir durum.Bir kaç sağlam gemi ile boss kristallon kesebilirsiniz..İsterseniz hangarınızda birde leonev kullanın ilk dört haritada 2 katı roket hasarı ve lazer hasarınız var.Yüzde 20 roket hasarı artıran diroid düzeni ve seprom vb malzemeleri ile roketleriniz çok sağlam hasar vuracaktır npclerden çıkan çöplerlede güçlendirme yada istasyonda satıp kredi kazanma durumunuz var.Şuan size tavsiyem bol bol kristallon ve kristallin kesmeniz bu bunun yanı sıra sibelonit lordakium vb görevler alıp kasarsanız sizin için faydalı olur birde skylabı geliştirip gemiden ticaret yaparsanız hem geminiz güçlenir hemde kredi kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ağustos 2019
  8. Mr.Foq

Mr.Foq User

Konu kilitlenebilir.

9. Aery

Aery Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.