En hızlı prometheus nasıl kazanırım ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve BonezCrusher1 tarafından 5 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Protmethusu en hızlı yoldan nasıl kazanırım gemim cyborg full spartan

2. İlk başta görevlerden 10 tane alman lazım. sonradan hangi cephanen varsa artık onunla Impulse II keserek 2-3 saate en az 1 tane online süren uzunsa 2-3 te kasabilirsin tabii ki biraz sabırlı olman lazım.

3. Birleştirden almak için rinusk lazım ,budurumda bir tek görevleri yaparak alabilirsiniz.Bu arada rinusk biriktirip birleştidende ayrıca temin edebilirsiniz.Doğru hatırlıyorsam görevlerden 9 adet prometheus lazer kazanılıyor.Görevleri görmeniz için 22.seviyede olmanız lazım.Bl haritalarındaki yaratıkların tamamından rinusk düşüyor.

4. Görevler için 17 seviye yeterli

5. O zaman yanlış biliyorum.yeni görevlerle karıştırdım herhalde.

6. garfton01

garfton01 User

İlk işiniz 1-10 arası olan bl görevini yapıp 10 prometheus lazerini almak olsun. Sonrasında zaten iki pro yapacak kadar daha rinusk kasmış oluyorsun. Etti 12 pro lazeri. Daha sonra gemine düzenli olarak seprom ve sarı taş at biriktir ve elindeki 12 pro lazeri ile köşelerde ya da portalın önünde sürekli olarak impulse dön. X2 X3 X4 lazerinden ne varsa hepsini kullan. Çünkü her pro lazeri aldığında 5. vuruşunla impulse ve attende 3.5x hasar veriyorsun. Vs klan savaşı felan bir kenara bırak npc ye yönel emin ol değecektir harcadığın lazere. Artı olarak kredi ile açık arttırmadan mutlaka hasar desteğin de olsun. Eğer alamıyorsan kredi ile uri harca öyle al. Her lazer alışında impulseye hasarın artacak ve daha seri rinusk döneceksin. Bu şekilde yapıp birkaç saat impulse dönersen günde 1 pro lazeri kasarsınız. Kredi ve anahtarların tamsa 2 ay içinde 48 proya ulaşacağınız kanaatindeyim.

7. Promeri besleme +bo1 +bo2 hasar desteği +burgu + x3.5 mermisi(job-100) ile 2 saatte 1 prometheus kasabilirsiniz.

8. Impulse keseceksin. İstasyon çevresi ve portallarda hasar almazsın. Zaman sıkıntın yoksa hasar almadan x1 ile kesebilirsin. Başlıkta belirttiğin gibi hızlı olmak istiyorsan elit sıkman gerekiyor. Ben 10 lazeri aldıktan sonraki ilk birkaç lazeri almak için x4 kullandım. Bundan sonraki yaklaşık 10 lazeri de x3 kullanarak aldım. Şimdi çok az bir lazer sayım kaldı onları da x2 kullanarak kesiyorum. Lazer sayısı arttıkça daha güçsüz lazerler kullanmaya başladım. Günde 1 ya da 2 lazer alabiliyorum. Oldukça sıkıcı bir iş. Genelde zaten günde 1 lazer alıp çıkıyorum çünkü 2-3 saat boyunca yaratık kesmek çok sıkıcı. Yani nerden baksan 2-3 ay gibi bir süre gerekiyor fullemek için.

Besleme şart. En az sarı taş. Mümkünse seprom.
    Burgu varsa keserken burgu kullan.
    Hasar desteği almanı da tavsiye ederim.

9. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Öncelikle arkadaşlarımızın da bahsetmiş olduğu gibi ilk 10 prometheus lazeri için "Sınırlar Dahilinde" görev zincirini yapmanız ilk aşamada sizin için en verimlisi olacaktır. Görevleri bitirdikten sonra birleştirme tarifi ile Prometheus Lazerleri'ni elde edebilirsiniz. Detaylı bilgi için Blacklight İçeriği'ni inceleyebilirsiniz.
    Benim önerim 15 dakikalık enerji transfer süresince gemideki kalkanları çıkartıp full hız jeneratörü dizerek hasar yememeye çalışarak impulse II yaratıklarını kesmeniz olacaktır. Enerji transferiniz bittikten sonra gemiye 6-7 tane hız jeneratörü kalacak şekilde kalkan ile doldurarak en azından ilk 20-25 lazerinizi biriktirene kadar x4 yoksa x3 cephaneleriyle impulse II kesmeniz sizin için en verimlisi olacaktır, zaten ilk 15/20 lazeri biriktirene kadar X2 ve X1 le kesmeniz sizi zorlayabilir.
    Bu arada eğer grup ayarlayabilirseniz mindfire'a gitmeyi de unutmayın! :)

Yeni başlayan oyuncuların da faydalanabilmesi adına konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Temmuz 2019
    .Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.
  10. Rinusk kasmak için keseceğiniz impulse'ler için x3 ve x4 cephanesi kullanabilirsiniz.Eğer yoksa veya kullanmak istemiyorsanız dükkanda satuılan ve npc'lere 3,5 kat hasar veren 0,5 uri değerindeki cephaneyi satın alabilirsiniz. Bazı oyuncular x2 ile kasmaya da çalışıyor ama öyle yavaş olur. x1'i de bir grupla görevleri tamamlamak için kullanabilirsiniz, bunun dışında tavsiye etmiyorum çünkü çok yavaş olur. ;)

PoetShadow bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş