En Hızlı Şekilde Uridium Nasıl Kasarım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CapricaSix tarafından 10 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CapricaSix

CapricaSix User

Arkadaşlar 13 Levelim Tr2 Serverindeyim.
    Gemilerim Goliath-Leonov-Vengeance.
    Şirketim Eic,Katlayıcım Yok.Goliath İle 3k Felan Vuruyorum.Npc'Mi Keseyim Yoksa Vengeance İle Kutumu Toplayım? Kutu Toplayacaksam Hangi Haritada Toplayım 4-4'mü?
    Ve Bir Şema Verirseniz Çok Memnun Olurum.Mesela
    2 Saat Kristallin Kesersen ...Uridium Kazanırsın
    2 Saat Kutu Toplarsan ...Uridium Kazanırsın Gibi.

2. 4-4 te kutu yok diye biliyorum.Şuan için katlayıcı çkeip(haftalık=3.5 tl) pvplerde kutu toplayabilirsiniz.1 saatte katalyıcı ile 7500 uridium+50 gg gelir.Uridiumlar ile PET falan alır içini donatırsınız(oto toplayıcı 3 ,radar,kurtarma,kamikaze,palla için hammadde toplayıcı 3 credi kasmak için ticaret modül 3)...Katlayıcı almayacağım ben diyorsanız 5-3 te Palladium toplayabilirsiniz.Saatte petsiz 1200 palla toplaarsınz(80 gg eder)
    Palladiumu toplayacağım kapıyı nasıl yapacağım derseniz ise günde giriş saatinizin yarısını pallay yarısını cubi gruplarına ayırırsınız Örnek 4 saat giriyorsanız
    2 saat palladium toplayın.160 gg birikir.
    2 saat cubi grubuna katılın 8-10 K uridium birikir
    Katlayıcı alırsanız direk tüm oyun saatinizi vegance ile 4-1 , 4-2 , 4-3 haritalarında kutu toplayarak geçirin
    4 saaatte kutu toplayarak 30 K uridium+200 gg kasarsınız.Pet alıp içine modül prootokol dizerseniz saatte 15 K uridium+75 gg ye kadar çıkar.

CapricaSix bunu beğendi.
  3. trollcake1

trollcake1 User

Katlayıcın yoksa kutu toplama işini kafandan çıkar bence , tr2 ' de cubi gruplarıyla takılabilirsin , ayrıca görevlere yoğunlaşabilirsin bu seviyede . Güzel bi klan bulursan yardım ederler zaten .

CapricaSix bunu beğendi.
  4. CapricaSix

CapricaSix User

Öncelikle teşekkürler palladium topla demişsiniz ama.Npclerden Yaklaşamıyorum Bile :)

Dediğiniz Gibi Cubilere Takılayım En İyisi
    Yarın Premium Ve Katlayıcı Almayı Düşünüyorum O Zaman Kutu İşini Bi Deneyeyim

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ek hangarınız ve Petiniz varmı.

Eğer petiniz varsa 3 seviye hammadde toplayıcı alarak 5-3 te Paladyum toplayabilirsiniz.

5-3 te Korsan haritalarına ait yaratık görevlerinden alırsanız,hem tecrübe puanı hemde urıdıum
    kazanabilirsiniz.

Toplayıcı ve radar modülü alarak 4-2 haritasında kutu toplayabilirsiniz.(4-4 haritasında kutu bulunmamaktadır).

Keyifli Forumlar.

6. CapricaSix

CapricaSix User

Ek Hangar var 3 tane.Fakat pet yok.Zaten uridiumu pet almak için istiyorum :)

7. tr2 de eic şirketiysen yardım olabilirim

8. CapricaSix

CapricaSix User

Pardon Ya Tr2 Yazmışım Tr4'deyim Özür Dilerim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.