En hızlı uridium kasma

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Mr.Foq tarafından 30 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mr.Foq

Mr.Foq User

Gemimim Venom
    4-Pro lazer
    9-Lf4
    Gerisi full Lf3
    Full Irıs
    Full hız ve kalkan jenaratörü
    Droid düzenim yok

Benim amacım uridum kasıp burgu almak. En hızlı nerede uridium kasabilirim.(Genellikle tek başıma oynayan biriyim klan ile takılmıyorum.)

2. cubi ve talon

3. Merhaba,

Değerli oyuncu cubikon ve talonda kasılabilirsiniz. Avantaj kutularını toplayıp çok rahat uridium kasabilirsiniz. Katlayıcı varsa bu sizin için daha iyi olacaktır. Arkadaşlarınızla grup halinde görev bitirip uridium kasabilirsiniz.
    Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

İyi forumlar.

4. Cubikon grubu fazla olmuyor fakat denk gelirseniz cubikon kesenlerle kesebilirsiniz. Cubi grubu yok ise kutu toplamanız daha kolay bir kazanç olacaktır.

2 dakikada 1 tallon kestiğinizi varsayarsak o gemiyle (bulması kesmesi vs) 1 saatte 30 tallon yapar. Bu da 3.840 uridiuma denk gelmektedir. Kutu ile 1 saatte 6k 7k uridium kasabilirsiniz. Tercih sizin. (Kutu daha yorucu tabii)

Anxiety bunu beğendi.
  5. Cubi ve talon'u 2 saat yaptıktan sonra pala toplayın çünki yeni sistem artık gelen uridiumu azalttığı için lazerine yazık olur git pala topla onunla kapı yap kapı ödülleri azalmıyor.