En Hızlı ve Seri Cradits Nasıl Kasarım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Σ•F•S•A•N•Σ™•17 tarafından 3 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemimin durumu baya iyi full iris havoc hercül falan filan. Eagis lf-4 yeterince var...

En hızlı ve seri şekilde nasıl cradi kasarım çok acil... Tüm tasarımları aldım bu gece eagis elite almam laızm.....

2. valla gemi durumun bu kadar iyiyse uberde tallon sibo falan kes derim :D citadel falan da varsa uriyle skylabdan hızlı bi şekilde taşıyabilirsin hele de petinde ticaret 3 oldumu asagı yukarı (tabi skylabın doluysa promeriumla) 30k civarı uriyle 400m civarı kasarsın
    tek seferde citadelle 9k pro atsan yaklasık 12m crediye satarsın
    aegisle ise 5k ambarın olsa 6.5 m credi eder vip varsa tek seferde 1200 uri gitse 30 kere atsan 36k uri 30x6.5=195m credi eder dediğim gibi citadel varsa bu miktar otomatikman 400 e vuruyo
    bunlar yaklaşık rakamlar bu arada belki biraz eksik yada fazla olabilir

3. Prometium full.. Pet için ticaret şeyi ni mi alayım yani

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Bence pete %30 ticaret bonusu veren modülü almalısın 4bin taş satmış olsanız 5mil200bin crediye satarsınız tabiki bu citadelde varsa daha farklı olacaktır yada grup haritasında çok seri şekilde credi kasabilirsiniz.

5. LoW' dan iyi kasarsın gerçi ben oraları falan bilmiyorum ama LoW'a giripte 22k kasıyorlarmış yada cubikon kes grupla :D

6. kardeş uridium değil kredi kasmaya çalışıyor adam :D 22k olan uri :)
    eger uridium sıkıntın yoksa al derim ben ticaret 3 ü aldıktan sonra önce citadel aldım ardından hangar açıp aegis (tasarımlar dahil) solace ve sentinel aldım

7. promerium yolla hızlı sevkiyatla full böyle yap iyi credi kasarsın

8. Ha doğru ben niye LoW demişim ki dalgınlık işte :D Neyse cubikon kes.

9. coder545

coder545 User

ticaret modulu 3 al cubide kasilip copunu bekleyip alicaksin ticaretten de hammadde destegini al 100k ya alirsin.bi copten 1m kasiyosun aegiste.ama 100m anca kasarsin bu vakitten sonra

10. Ben yeni başlamadım ama :D 4 yıldır oynuyorum.

Low kapısını diyorsanız falkonu kesip çıkıyoruz.

11. günde bi 10k uri kas cubide akşam aegise geçip sevkiyat yap 9tane al sana 45m gün içinde uriyi kasarken de 5m kassan günde 50m ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.