Duyuru EN İYİ CM! (Benim gözümde ilk 3!)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheGameR159 tarafından 29 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben bu oyunu ilk çıktığından beri oynarım (2006 veya 2007 lerde başladım) o zamanlar gözlemlemedim ama son zamanlarda baktım bizimle ilgisi üyelere davranışları be adaletleriyle beni etkileyen ilk 3 CM:
    1)*****[CM] Seni unutmayacağım "Acemiler" bölümünden her sorumu eksiksiz yanıtladın bunun da yanı sıra arada bir sohbet girişimime karşılık veren oldukça samimi gördüğüm en sıcak Cm diyebilirim :)

2)*****[CM]
    Sorularımı tekrar tekrar yazdırmadan bana hep cevap verdin seni çok sevdim Sınır CM

3)*****[CM] Dostum ne zamandır görmüyorum seni ama ilk 3 e girdib :) (ilk defa beni adminle konuşturan CM)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 May 2015
  2. Merhaba ,

İlk olarak belki art niyet yok fakat bu tür görevlilerle ilgili anket v.b. konular tartışmaya yada farklı sıkıntılara neden olabiliyor. Bu nedenle forumda bu tür oylama v.b. konularına izin vermiyoruz.

Görevli arkadaşlar chat yada forum fark etmez görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar. Hatalarımız olabilir sonuçta bizler de insanız.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.