En iyi credi ve uri kasma yöntemi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve p-_-BraveHeart-_-q tarafından 24 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar öncelikle Selamunaleyküm.
    sizce en iyi credi ve uriyi nerde kasarım
    gemi:leo
    diroit:6 flax 1 iris
    silah:5 lf3 yeterince lf-2 (diroitler lf-2)
    kalkan:2 bo2 4 bo1 hızda yeterince var

2. 3.5 tlye 1 hafta katlayici alirsaniz hizlica uri kasarsiniz pvp haritalarinda avantaj kutusu toplayarak...
    Credi icin skylabi gelisirin ayni zamanda 12-13 level onuc X-6 haritanizdaki cubikon partilerine karilin.Copunu toplayip satin.En iyi credi bu sejilde kasilir

3. 20tlye kadar para yükleyebilirim ne yapmamı önerirsiniz

4. 20 tlye kesinlikle sunlari yapin;
    Pvp haritaniza bakin ordaki savas istasyonlarindan beyaz varsa(4-1,4-2,4-3 haritalarinda) katlayici alin 1 haftalik=3.5 tl ..Avantaj kutusu toplayin baktinizi iyi kasiyosunuz 1 hafta daha alin.Bu sekilde 1 ayda ful lf3 8 iris ful bo2 ful elit hiz +pet+pette modul protokller 3. sevoye sahaibi olursunuz.Ben bir ayda yapmstm sizde yapabilirsiniz tabi ben gunde 7-8 saat giriyorum

5. Bence bir süre x3, x4 haritalarında kasıl (bence x3). Tabi bu arada skylabı hep geliştir, bir süre sonra Cubikon partilerine katıl.

6. çek cumhuriyeti 2 de oynuyorum açık arttırmalar daha rahat olduğu için tryemi geçeyim ?

7. Çek cumhuriyeti 2'de açık artırma Türkiye'den daha ucuz değil mi?

8. çek cumhuriyeti 2 de oynuyorum açık arttırmalar daha rahat olduğu için(,) tryemi geçeyim ?

9. Bence orda kal, ben de us4'te oynuyorum, ama haritalar TR'ye göre biraz boş tabi, daha fazla eğlenmek istiyorsan Türkiye'ye geçebilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.