En iyi gemi sizce hangisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Thriller tarafından 20 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Thriller

Thriller User

Selamlar sınav telaşı yüzünden yaklaşık 1 yıldır oyuna girmiyorum çok fazla yenilik ve yeni gemi gelmiş okuduğum kadarıyla keres pvp için cidden çok güçlü duruyor ve birsürü yeni modül de gelmiş herşeyi birlikte düşünürsek şuan pvp ve pve için en iyi gemi sizce hangisi ve keres birleştirmeye değer mi

2. deger degil
    solace şuan hala revaşta modulleri sayesinde hem pvp hem pve
    %5 hız %15 darbe %5 hasar veya %15 npc hasarı

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle bunca zamanki güncellemelerin ve gelmiş olan etkinliklerin özetini şu şekilde açıklamak isterim: oyuncuların yapmış olduğu etkinlik ödülleri bazen tekrar gelebiliyor ve gemileri özelleştiren hangarda dizmiş olduğunuz yükseltme modülünüzdür. Her modülün kendine özgü avantaj dez avantajları bulunmaktadır. Genel olarak oyun içerisinde aklınızda kalanları İndeks bölümünden arayabiliriniz. Modül konusunu da Buraya eklemek isterim. Onun dışında sorunuza gelecek olursak @yılmazcan47 oyuncu arkadaşımızın belirtmiş olduğu modüllere sahip iseniz solace gemisi şuanda oldukça kullanışlı ve popülerdir. Onun dışında Tyrannos Centurion gemisine sahip iseniz oldukça kullanışlıdır. Geriye kalan savaş gemisi ise Sayborg gemisidir.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Temmuz 2020
  4. Aliens

Aliens User

En iyi gemi şu yukarıda bir mod var, onun isminden devşirme olan Tyrannos Centirion denebilir. :D Çevik, tıklaması güç, çok vuruyor.

5. Ben vega şimşek ve pusat kullanmayı çok seviyorum özellikle vega şimşekte can ve hasar modülü varsa insanları ters köşe edebiliyor

6. Richie

Richie User

En güçlü gemi diye bir şey kalmadı. Yeni gemi yükseltme modülleri ile yeni ekipmanlar pet modülleri ile inanılmaz taktikler geliştirilip bir gemiye bağlı kalınmıyor artık. Bir bakıyorsun cyborg ile x4 ile 200k hasar veriyorlar, solace ile ağır savaşlar gerçekleşiyor, specturum yeni modülleri ile 2 3 kişiye karşı savaşıyor, sentinel modülleriyle dakikalarca savaş sürüyor.

7. Disruptor gemisi de özellikleri sebebi ile pvp konusunda epey iyi , ama yetenekleri yokken topal ördeğe dönüyor . Tyrannos centurion daha garanti yani . PvE için bence solace hala çok şeker bir konumda , venom modülü ile çok popüler olmaya başlasa da solace hala çok iyi konumda <3
    Direk aha bu en iyisi diyemem hiç bir gemi için , ama Tyrannos centurion'un bir ağırlığı var

8. NoFlexZone

NoFlexZone User

Oyun içerisinde ki bütün uzay gemileri, oyunun stratejik ve oyun kurma yönünde farklı görevleri vardır. Keşif yapıp önden ağır tankları, arkadan kırılgan ama hasarı yüksek uzay gemilerini göndermek binlerce stratejiden birisidir. Bu olay için sırasıyla Kullanılan uzay gemileri " S - Elite, CITADEL, Sayborg "

Bu yüzden kendi düşüncem neticesinde oyun içerisinde bütün uzay gemileri aynıdır. Oyun tarzına göre veya Klan savaşlarına göre yapacağın seçim, oyun tarzını belirler. Zafere giden bu stratejik seçimler ve seçmiş olduğun uzay gemisi bu yönde etkili olacağından eminim.

Titan. bunu beğendi.
  9. tryhardD

tryhardD User

eğer modüllerin varsa, petinin tüm kalkan slotları açıksa ve sab cephanen çoksa mimesise de şans verebilirsin iyi bir hasar çıkarıyor ve bazı durumlarda baskına gelen düşmanları beklemedikleri anda tekleyebiliyorsun( yetenek açıkken ).

10. titans___

titans___ User

petin tüm kalkan slotları açık olması ne işine yarar onu cahilliğime ver faydasını çözemedim açıklarsan sevinirim,

11. Eğer avcı gemisi isen bir konfi boş olacağı için savaş anında zorlandığında petin HP-LİNK modülü senin için tam bir koruma kalkanı oluyor petin canı ve kalkanı her ne kadar çok ise o kadar çok koruyor seni ne kadar korursa o kadar zaman kazandırıyor ve sen ağır hasarlar veriyorsun rakibine bu yüzden petin canı ve kalkanı çok önemli

titans___ bunu beğendi.
  12. the_flood

the_flood User

tam modüllü bir mimesis değerlendirmeli görüşündeyim o_O

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  13. zalim

zalim User

pala toplarken gelip senin palanı alarak ters köşe ediyor yoksa kullanan yok... :D

14. Baskın atarken kullanmayı seviyorum genelde oyuncular kasılırken bir anda kamufleden çıkıp vurmamı beklemiyorlar ve hızlı olduğu için vega şimşek ve pusat kaçamıyorlar da

15. ebabildaff

ebabildaff User

sanırsam popüler demek istediniz.

16. Pusat , özellikle vengeance lightning benim '' güvenli '' gemilerim , örneğin ben genelde 4-5 te hammerclaw ile kasılan biriyim , eğer 4-5 haritasında kesim yapan güçlü bir oyuncu varsa , hele ki gemisi tyrannos centurion gibi hızlı ve güçlü bir gemiyse , hemen hammerclaw'dan vengeance lightning'e geçiyorum , mini haritaya çok özen gösteriyorum , yanıma gelemeden kaçmam mümkün oluyor . Bunun dışında yaratık keserken canımın az olmasına güvenip patlatanlardan intikam almak için de bu gemilerden daha iyisi yok :D Pusat'ı bilmem ama vengeance lightning ne olursa olsun unutulmayan bir gemi olacak , o yeteneğin sağladığı hız ve yavaşlatmaları yok sayması , yeri doldurulamaz bir güç <3

17. tryhardD

tryhardD User

mimesisin yeteneğini açık tutmak için kalkana ihtiyacın var npc de her zaman bulamayabilirsin o durumda petin kalkanı çok hayati oluyor ve ayrıca twilightın dediği de doğru.

titans___ bunu beğendi.
  18. titans___

titans___ User

teşekkürler nimesisim yok o kadar da becerbilrmiyim ema almıyom basana kadar geçmiş olsun oluyorum boşa masraf lüks harcama oluyor oyun donuyor malesef bende .