En iyi gg nerde kasılır?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve X_►z™ImmoЯTaL™__▼~Я₮ tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar.En iyi galaxy gates kasma yerini bir türlü bulamadım.Daha doğrusu buldum yani pvp haritalarında kutu toplayarak ama kapı yapanların çoğu paladium topluyor.Ben paladium zor topluyorum korsanlar salmıyor.Spaceball gibi etkinlikler hariç nerede gg yapabilirim?(Uridium ile de gg açacağım)

2. paladıumdan başka yol yok malesef. petinle birlikte toplayabilirsin. bn 2.5 satte 4000 ambarı dolduruyorum petle.

3. gemıye katlayıcı cek gıt 4-1 4-2 4-3 kendı sırketınınkıne kutu topla ıyı kasarsın

4. Merhaba ,

Bonus ( Avantaj ) kutusu yada Palladium toplayıp onları Galaksi Enerjisine çevirmekten başka yol yok maalesef. Diğer bir yol ise enerji yerine Uridium kullanmak fakat epey masraflıdır.

İyi forumlar.

5. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

palladium git pet 1 hammadde toplayıcı3 ve 6 radar protokolü3 al kardeş.pet her yeri dolaşıyor sende toplarsan ben spearhead ambarını (1000 zaten)1000 ambarı 15-25 dakika arasında dolduruyom.aegis ve golinin ambarı hızları düşük olduğu için ağır kalıyor spear head yanında. GG en iyi yol Palladiumdur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.