En İyi Kullancı Sıralaması Rütbe Puanına Göre Yapılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KORCAN96*[GHST] tarafından 20 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce olmalı mı?

1. Evet,güzel olur,

30,0%
  2. Hayır,olmaz

65,0%
  3. Kararsız,geliştirilmeli

5,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başlıktan anlaşıldığı gibi en iyi kullanıcı sırası artık rütbe puanına göre yapılsın.

Beyler aslında bu değişikliği isteme sebepim bir servarda en iyi kullanıcı sırasında birinci kişinin general olmama durumudur.

Sizce mantıklı bir şey mi adama birinci diyorsun ama adam halbuki tümgeneral,general olan ise dördüncü sırada ( aynı şirket) benim düşüncem sıralamanın rütbe puanlamasına göre yapılmasıdır.

Generallik tümgeneralliğin üstünde ise sıralamada da öyle gözükmesi gerektiğini düşünüyorum.

Tümgeneral birinin general birinin üstünde olmasına aklım almıyor halbuki generallik daha üst makamdır sıralamada da öyle olması gerektiğini düşünüyorum.

Bu oyunu belli bir süre oynayan arkadaşın kafasında albaylık yatar albay olmak için çalışır ona göre yol haritası çizer rütbe için oynar rütbe için hesaplamalar yapar ve en iyi kullanıcı sıralamasında üstünde olan kişi acemi albay iken kendisi albay olabilir bu bir taktikdir isterimki en iyi kullancı sıralmasında da albayın acemi albayın üstünde olmasını.

Rütbe puanına göre sıralama olursa rekabet artacakdır çünkü acemi albay olan kişi sürekli kendi şirketinde en yakın albayı takip edecek sürekli kıyaslama yapacak bugün en yakınımdaki albaya yaklaştım demek bir şeyler doğru gidiyorki önümdeki albaya yaklaştım yada bu durumun tam tersi.

Son düzenlenen: 30 Ağustos 2014
  2. Şuanda neye göre yapılıyor?

3. suan rütbe puanına göre yapılmıyor çünkü genel sıralamada 1.olan adam tümgeneral veya daha aşagısı olabiliyor

4. Tamam işte neye göre yapılıyor? :D

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kullanıcı sıralaması:En iyi kullanıcı sıralamanız sizin TP ve ŞP puanınızıa göre hesaplarınır.Rütbe puanı hesaplamasına tp,şp dışında diğer unsurlarda katılır.

Bu şekillerde belirleniyor.

Alıntıdır

İyi forumlar

6. Bence bu haliyle iyiymiş ya gerek yok.

7. Ancasin

Ancasin User

Katılıyorum. Mesela şuan tr1 de mmo da tümgeneral generalden daha üst sırada sıralamada.

8. Bence olmamalı Ben yüzbaşıyım en az 200 uzman yüzbaşı ve binbaşından öndeyimdir.
    Hem tr-6 böyle iyi

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar fikirlerinizi server server kıyaslamayan mantığını anlamalısınız.Bende kararsız kaldım konu ilerledikçe fikrimi söyleyeceğim.

İyi forumlar

10. senin gibi bunları yazıp da adam olduğunu zannedenlerin haline öyle gülüyorum ki... bi gidin sizden kurtuluş yokmu?

11. Bu hali gayet iyi. O zaman tp nin oyunda HİÇBİR anlamı kalmaz.Zaten rütbe puanında etkisi yok gibi bir şey.Sadece görev içinmi olucak.

12. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

tp sıralama şeref rütbedir. arkadaşın dediği galiba tp rütbeye daha fazla katkı sağlasın. ozamanda şerefin sıralamaya katkısı daha fazla olması gerekir.

13. Hayır sanırım yanlış anladın.En iyi kullanıcı yani sıralama sadece tecrübeye göre yapılıyor.Ancak arkadaş rütbe puanına göre yapılsın diyor.

14. Can arkadaşımızın belirttiği gibi olması için anket açdım fakat arkadaşlar beni yanlış anladı.

Anasayfada sol alt tarafda oyuncu sıralaması var o sıralama rütbe puanlamasına göre yapılmıyor benim bu anketi açma sebepim o sıralamanın rütbe puanına göre yapılmasını istememden ibaret beni hala anlamadıysanız lütfen çekinmeden söyleyiniz

15. Hayır, diyor ki CAN bu haliyle iyi hem şuanda tp de sıralamaya katkı sağlıyor, ama sadece rütbe puanına göre olursa tp nin bir anlamı kalmaz diyor. Bence mantıklı artık görevler de uridium vermiyor fazla o yüzden tp nin bir anlamı kalmadı neredeyse.

16. konuyu hiç güncelleme ilk 100-200 etkilenmeyecek bundan ama ben rutbeye göre sıralamaya karşıyım 1300e emek emek geldim 2000e falan düşeceğim bu açıdanda düşün

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.