En iyi lazer ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Komutan15 tarafından 25 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Komutan15

Komutan15 User

Şimdi en iyi lazer promethus mu oldu ? hp magma kararsız fullememiz yalan mı oldu yine

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Dilerseniz ben buraya lazer bilgilerini ekleyeyim, sizler de inceleyerek yorum yapınız. Fakat evet Prometheus lazeri daha avantajlı diyebilirim.

Prometheus Lazerleri
    ÖzelliklerDeğer
    Hasar210
    Bonus dağıtıcı hasarı**200
    Bonus hasar bekleme süresi5 Saniye
    Menzil600
    Hasar değişkeni%25
    Blacklight NPC'lerine karşı hasar katlayıcısı*x3,5
    *Dâhil olan NPC'ler: Impulse II, Attend IX, Invoke XVI ve Mindfire Behemoth
    **Bonus dağıtıcı hasarı Blacklight NPC'lerine karşı hasar katlayıcısından etkilenmez.

[​IMG] Magma Sondası – PvP Sadece PvP için 212 +5 hasar desteği

[​IMG] Yansıma Sondası – PvE Sadece PvE için 212 +5 hasar desteği

[​IMG] Hiperplazmoit – HP 212+ Lazer başına %0.5 DP desteği

Son olarak ise dilerseniz buradan Kararsız lf4 hakkında bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  3. kerimerim

kerimerim User

Siz bir şeyi fullediniz diye bu oyuna yenilik gelmeyecek mi? Bugün prometheus çıktı yarın da başka bir şey çıkacak bu yenilikler hep geldi ve gelecek. LF4 çıktığında da ben full LF3 üm. Ne olacak LF3 lerim? Dediniz mi acaba merak ediyorum :p

4. uzayl80

uzayl80 User

her yeni bişey gelince eskiler çöp oluyor boşa gelişim oluyor boşa uri veriliyor bence gelişim yapmadan devam etmekdir lazer için yazıyorum lf4 ler idealdir şuan lf4 ler 212 hasar veriyor yeni lazerin gelişimide yok zaten

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.