En iyi nasıl credi kasarım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve νιѕєяуѕ tarafından 28 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemimin ozellikleri
    pet var ama 2 lvl
    9 arge
    30lf3
    20bo2
    20elit hız
    2 iris
    12 lvl goliyim en iyi nasıl kredi kasarım bu özelliklerle ?

2. Merhabalar;

Credi x-6 haritalarında cubikon gruplarına katılarak,kristallon keserek ve skylabdan gönderdiğiniz hammaddeleri satarak kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Nisan 2015
    xBETAxGamaxALPHAx2 bunu beğendi.
  3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Argelerinizi yükseltmelisiniz.Geminizin durumu itibariyle rahatlıkla Kristallon kesebilirsiniz.Oyunda en iyi kredi kasılacak yaratık kolay kesilmesi bakımından Kristallondur.

Güçlü bir klana üye olarak klandan Kredi desteği alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

4. Dkda veya 2 dka kris kesebilirsin 10 saate 30u. 200m C. Olur

Modum SKYLAB Hammade Göstergesi Ham. .. konusuna bi bakip yorumunuzu solermisiniz simdiden tşkrler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Nisan 2015
  5. kimse söylememiş ben söyliyeyim
    5-2 de sağlam bi gruba girip kargo kutusu toplayıp satarsan baya iyi credi kasarsın

6. Yorumlara hızlıca baktım ve hiç kimsenin söylemediğini söyleyeceğim :D ama klan sıkıntı olabilir :)

X-6da istasyonu olan bir klana girip cubinin çöpünü alarak sürekli istasyonda satabilirsiniz. Bu arada cubiyede sıkarsanız küçük miktar kredi gelir.

G_s_G_s bunu beğendi.
  7. mantıklı bende kendi irislerimi aldığım taktiği yazdım

8. senberk99

senberk99 User

bence X-6 da cubi partilerine katılabilirsiniz veya X-6 X-7 haritalarında kristallon kesebilirsiinz diğer bir taraftan da bence en iyi böyle 5-6 kişilik bir grup bullabilirseniz en mantıklısı 5-2 de ortada gelen her korsan yaratııgını grupça keserek ve düşen kargoları toplayıp satarak süper credi kasılır(bide citadel varsa 8k ambar oluyo :D)

9. 2 İris çok az o yüzden hızlı kasmak istiyorumda cubi çöpü ve tallon denicem galiba 5-2ye daha gitmedim bile grubu nerden bulayım :D 12 konuyu açtığımda olmuştum

10. ODAKAB

ODAKAB User

bende sınırsız her yerde hammadde satma var ama geminin içi resmen çöp adamlar x4 rsb attığı an patlıyorum ama kamuflajla denemişliğim var uberkristallon çöplerini bırakanlar oluyor orada bi çöktün mü zenginsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.