En İyi RPC Fantastik Oyun Adaylığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 17 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buzmavi

buzmavi User

Merhaba arkadaşlar ;

Darkorbit en iyi RPC fantastik oyun ödülünde aday gösterildi. Sizlerden bizi bu ödül için destekleminizi rica ediyoruz ve lütfen darkorbite oy verin.

Malesef, site sadece almanca fakat darkorbite şu şekilde oy verebilirsiniz. Bu siteyi açın http://www.buffed.de/award/, ve sarı renkli >> Weiter yazan yere 7. sayfaya gelene kadar basın ve Darkorbit logosuna tıklayın ve işte hepsi bu kadar. kayıt olmaya gerek yok fakat mail adresinizi oy verdikten sonra girmeniz gerekiyor ki oyunuz geçerli olsun ve bazı ödüller kazanma şansınız olsun.

Lütfen bu bilgiyi arkadaşlarınıza da söyleyin ve onlar da oy kullansınlar.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim . Hadi bu ödülü hamburg'a getirelim :)

Saygılarımla

2. Adminim resim atabilirmisiniz tam olarak bulamadım da ?

3. KARANLIK

KARANLIK User

Linke tıkladıktan sonra resimdeki okla gösterdiğim sarı yazıya tıklayın.7. sayfaya gelince oradaki logolar arasındaki darkorbit avatarını görüceksiniz.

4. Tamam buldum teşekkürler :)

5. KELKİTLİ

KELKİTLİ User

Oyumu darkorbit'e basdım :D

6. odul varmı :D ?

7. KARANLIK

KARANLIK User

Sayın morinho.emre forumda üyelerin link paylaşması yasaktır.Lütfen tekrarlamayınız.

8. fm oduler nedir

9. ben darkorbit arti BTOOOM! a bastim oyumu

10. fm ozul veriiomu

11. mailimizi hangisine yazacaz alt alta 2 seçenek var

12. mertgulgel

mertgulgel User

Die glücklichen Gewinner unserer Preisverleihung werden per E-Mail benachrichtigt. yazıyor ne yapacağım

13. Merhaba ,

Ödül kazananlara mail ile bildirilecekmiş. Mail adresi yazılıyor işte o mail adresinize kazanırsanız bilgisi gelicek.

İyi forumlar.

14. bizim mail adresimiz otomatik olarak yazılıyor dimi bizim ayrıca biyere yazmamıza gerek yok

15. Merhaba ,

Anket'e katılınca mail adresi yazmanızı istiyor. Otomatik olarak yazılmıyor.

İyi forumlar.

16. ben darkorbite tıklıyorum fakat mail yazmam için herhangi bir pencere gelmiyor ?

17. mertgulgel

mertgulgel User

Bende de o oluyor.

18. Merhaba ,

Çok fazla anlayamadım fakat oylama kapatılmış olabilir. Yani oylama bitmiş olabilir.

İyi forumlar.

19. bence birsey gelmez .) kolay gelsin hep boyle derler mail gelecek

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.