En İyi RPC Fantastik Oyun Adaylığı

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 17 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buzmavi

buzmavi User

Merhaba arkadaşlar ;

Darkorbit en iyi RPC fantastik oyun ödülünde aday gösterildi. Sizlerden bizi bu ödül için destekleminizi rica ediyoruz ve lütfen darkorbite oy verin.

Malesef, site sadece almanca fakat darkorbite şu şekilde oy verebilirsiniz. Bu siteyi açın http://www.buffed.de/award/, ve sarı renkli >> Weiter yazan yere 7. sayfaya gelene kadar basın ve Darkorbit logosuna tıklayın ve işte hepsi bu kadar. kayıt olmaya gerek yok fakat mail adresinizi oy verdikten sonra girmeniz gerekiyor ki oyunuz geçerli olsun ve bazı ödüller kazanma şansınız olsun.

Lütfen bu bilgiyi arkadaşlarınıza da söyleyin ve onlar da oy kullansınlar.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim . Hadi bu ödülü hamburg'a getirelim :)

Saygılarımla

2. fm oy kulandım am orbit ekip ban hedie yolamadı
    not : . kayıt olmaya gerek yok fakat mail adresinizi oy verdikten sonra girmeniz gerekiyor ki oyunuz geçerli olsun ve bazı ödüller kazanma şansınız olsun.
    odul fln dedinizde :d

3. guler09

guler09 User

ödülü boşver oyunumuzu duyurmak diğer oyunları ezip geçmek var ucunda ama e maili nereye gircez anlamadım

4. Hercules verirseniz oy veririm :cool: :D

5. DarkOrbit son sayfada puhaha :D Yalnız ben bu konu taa 17 Nisan'da başlatılmış 4 ay falan geçmiş hâlâ niye sonuçlanmadı?

6. Jüriler çay içmeye gitmiş

7. BonusRasta

BonusRasta User

maile nasıl gelecek ?

8. Merhaba ,

Siteye bakınca bitmiş ve sonuçlanmış gibi durmuyor. Konuyla ilgili bilgi yok maalesef.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.