EN İYİ ŞEREF KASMA YOLU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve osmandogan tarafından 8 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. osmandogan

osmandogan User

merhabalar

arkadaşlar darkorbite tekrar başladım ve hammaddeleri iyi fiyata satmak için 500k şeref lzm
    en iyi nasıl kasabilirim sizce vegayım agır konfide düz 1700 vuruyom 170k kalkan var

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuzu uygun bölüme yani yeni başlayanlara taşıyorum.

İyi forumlar

3. 500k şeref ; 2 kez zeta yaparsanız 500k şerefiniz olacaktır yaklaşık.Zeta kapısı açmak için;
    +5-3 haritasında palladium topalyıp 5-2 de galaxy gates(gg) ye döüştürebilirsiniz.
    +Avantaj kutusu toplarsanız içinden gg ler çıkacaktır.
    +Uridium ile açabilirsiniz.
    Zeta yapmak da çok kolay değildir biraz daha gelişmeniz lazım

4. 34fps

34fps User

Genellikle görev yapmaya çalış küçük görevlerle başla sonra farkı görüceksin

5. osmandogan

osmandogan User

teşekkürler konu kapanabilir

6. cubikon kesmelisin

7. mega$06

mega$06 User

arkadaş 1700 vuruyo kardeş zeta nasıl yapsın acaba ?
    pazardan ucuza şeref güçlendiricisi alıp eski haritada yaratık kes o seviyede 500k şeref kolay değil

8. Yazıyı düzgün okursan kardeşim zeta yapmak kolay değildir biraz daha gelişmen lazım yazdım.Ayrıca kamikaze 3 aldıktan sonra 1700 vursan da zorlarsın zetayı

9. mega$06

mega$06 User

zaten zeta yapacak seviyeye gelene kadar 500k şerefte yapar

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.