EN İYİ TARAYICI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 28 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Pcnin kasmamasına internet hızının iyi olmasına rağmen oyun arada donuyor misal bi npcyi 4-5 kişi kestikmi oyun çok kasıyor bunun için napmam lazım yada hangi tarayıcıdan bağlanmamı önerirsiniz şuan chromeden giriyorum.

2. Ben maxthon kullanıyorum ve gayet hızlı. Mozilla kullanmıştım ondada oyun gecikmeli oynanıyordu.

(1 gb ram var)

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

ayn benim bilgisayarımda 1gb ram maxthonu deniycem bakalım nasıl

4. Opera Turboyuda deneyebilirsiniz sorun yaşamıyorum

5. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

maxthonu indirdim fakat adobe flash playerı indirin diyor onda başlaya tıkladığımda indirdim yine aynı uyarı çıktı napabilirim ?

6. adobe yi kendi sayfasından indirdikten sonra maxtonu kapat ve fladh playeri kurup öyle başlat başka proğram açık olmasın flaafh player yüklenirken

7. Bende nadirende olsa flash yok diyordu tarayıcıyı kapatıp açınca denedin mi?

8. Merhaba ,

Tarayıcıyı kapatıp bir süre bekleyin ve tekrar açıp deneyin. Ayrıca Maxthon genel olarak iyidir en azından bana göre o şekilde. :)

İyi forumlar.

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ram miktarınız düşük bu nedenle kasma sorunu yaşayabilirsiniz.

Ram miktarınızı 2 GB Yükseltmenizi öneririm.

Ayrıca Ekran kartınızın belleğininde düşük olduğunu sanıyorum.

Bu nedenle grafikleri düşürmenizi öneririm

F tuşuna basarak , FPS yi ve Bellek Kullanım oranını görebilirsiniz.

Yüksek grafiklerde oyun 400 - 700 Arasında değişken bellek kullanabilmekte , Bu yüzden düşük ayarlarda oynamayı deneyin

Ayrıca Tarayıcı Geçmişinizi düzenli temizlemenizi öneririm. Tarayıcı geçmişi fazla olursa , Ram ' i de şişirebilir.

İyi Forumlar

10. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Evet tesekkurler oldu chromeye gore bi tık daha iyi kasma yapiyor hala ama chromedeki gibi degil sagolun arkadaslar ve modlarim konu kilitlenebilir

11. Konu kilitlenmeden önce eğe sistem özelliklerin düşükse AVG PC TuneUp ve Smart Defrag kullanmanı tavsiye ederim. Biraz reklam gibi oldu ama tarayıcı ismi verilebildiğine göre sorun yoktur umarım :)

12. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Ne ise yariyor prpgram

13. AVG genel bakım için smart ise disk birleştirmek için. AVG'de turbo modda var.

14. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Tm tskler yuklerim youtubede filan kurulumu anlatımı varmı

15. Merhabalar;

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.