En İyi Tarayıcı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kings06 tarafından 25 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kings06

kings06 User

darkorbit için en iyi tarayacı nedir ???

2. opera gx kullanıyorum
    ama pc iyi degilse isterseniz dünyanın en iyi tarayıcı olsun farketmez .
    DİPNOT : bu taraycı iyi diye link veren dikkat edin keylog olayları arttı .

Luminous bunu beğendi.
  3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle forum içerisinde tamamen büyük harfler kullanmak yasaktır. Bu nedenle konu başlığınızı düzenledim.

Genel olarak çoğu arkadaşımız Opera GX i öneriyor lakin Standart operanında çok iyi performans verdiğini söyleyenlerde az değil. İkisinide deneyip kendiniz gözlemleyebilirsiniz. :)

İyi forumlar.

4. hedefim

hedefim User

Opera GX kullanıyorum gayet güzel rahat yani ama chrome ile arasında aşırı fark göremiyorum sadece bunun daha çok özelliği var ve biraz daha akıcı gibi geliyor.

5. kings06

kings06 User

chrome kullanıyordum 63 fps max gördüm 20 vs 20 savaşlarda 40 -30 fps alıyorum , ama ge3 serveri kasıyor ara sıra kimse birbirine tıklayamıyor savaşlar yanlış anlamayında kanser ediyor

6. maxhton yada yandex ben yandex kullanıyoum çok memnunum rami az kullanıyor

7. Sırasıyla Chrome, Mozilla (çok uzun süre kullandım son zamanlar sıkıntı cıkarmaya basladı), Yandex ve Opera'yı denedim.En akıcısı Yandex şu an kullanıyorum.