En iyi uri kasma ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dtgoktas tarafından 4 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. dtgoktas

dtgoktas User

herkese iyi forumlar iyi oyunlar. 7 lf4 8 iris goliyim. herhangi bi goli tasarımım yok. low yapmayı düşünüyorum ama yapmayı bilmiyorum. sizce en iyi uri nasıl kasabilirim ? pala toplamaktan canım sıkılıyor. önerisi olan var mı

2. Okyanus

Okyanus Guest

Selamlar,

Ben senin yerinde olsam x-6 haritasına giderim ve senden güçlü kişilerle cubikon kesmeye bakarım.Hem az mermi harcamış hemde çok fazla uridium kasmış olursun.

İyi forumlar.

3. dtgoktas

dtgoktas User

sayın modum cubikon amenna iyi ama bana kısa sürede daha fazla uri lazım. ay sonu dükkana indirim gelecek ve benim o zamana kadar uri kasmam lazım fazlaca. başka öneri varsa alabilirim

4. Merhaba,

Low Grup kapısına girebilirsiniz, arkadaşlarınızla seri seri yaptığınızda faydası olacaktır eminim.
    Bunun dışında moderatör arkadaşımızın dediğine katılıyorum , cubikon imha ettiğinizde de size uridium rahatlıkla kasabilirsiniz.

İyi forumlar.