en iyi uri nerde kasılır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve egoist_tavşan tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemim çok güçlü değil, 4 iris 4 flax ve full lf3 var, aklıma 5-1 5-2 ve 5-3 te interseptor felan kesme geliyor ama başka ne var, pet de var kutu topliyim ama daha 6.seviye olduğu için 2.seviye oto toplayıcı alabildim oda pek bi işe yaramıyor

2. Kardeşim Cubiden çıkma, cubi çöpüne yat çöpü all promeriumları biriktirip sat düzenli oyuncuysan günde 10 milyon kasarsın bu şekilde uriyede hiç dokunma biriksin kalkanın eksikse kalkanını tamamla fullse kalkanda bırak karışmaa biriksin

3. kalkanda full ama tek başıma cubi kesemem, birilerini de beklemek sıkıcı tehlikeli, skylabden kredi yapıyorum zaten ama bana uri lazım

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme yani yeni başlayanlara taşınmıştır.

İyi forumlar

5. En iyi uridium avantaj kutulardan kasılır ama hem uri hem credi lazımsa kristallon en iyisidir :)

6. Drowhake

Drowhake User

Uridium için ya bir klana katılıp yada şirket gruplarından cubigon kesmelisin çokça miktarda uridium geliyor yani mesela tek başına tallon denesen 3 dk de keseceksen 128 uridium gelir ama cubigonda birsürü kişi daldığınız halde en az 100 uridium geliyor üstelik 1 dakikayı aşmayan sürelerde.Eğer cubigon bölgesi işgal altındaysa yada bir klandaysa x6 ve x7 bölgelerinde köşedeki yaratıkları , boss kristallinleri kes , şuan tallon kesmen seni biraz uğraştırabilir.Mümkün olduğu kadarda görev yap.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.