En iyi uri ve kredi nerelerde kasılır 12 lvl venganceyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RЄÂĿĦÂĈҚЄ$P tarafından 8 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. En iyi uri ve kredi nerelerde kasılır 12 lvl venganceyim ???

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun bölüme taşınmıştır

En iyi kasılma yöntemi sizin levelleriniz için leonov gemisine geçerek eski haritalarda kasılmaktır leonov gemisi ile eksik envanteriniz olan lazer ve kalkanlarınızı tamamlayarak vega yada goliye geçmeniz en mantıklısı olacaktır.

3. vega iyidir gol isakın alma hız kalkan full ama goli olduğum için hep ilk hedef oluyorm patlamaktan bıktım

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet goli olduğunuzda biraz rahatsız edici olabiliyor diğer gemilere göre tp ve şp si iyi olduğundan kasılırken direk size gelip sıkmaları çok olası o zaman vega ve malzemeleriniz tam ise cubi gruplarına katılarak yada bir kişi ile grup olarak rahatça kasılabilirsiniz eğer vip ve kamikazeniz var ise benim yaptığım gibi X-5 haritalarında arkanıza bir dünya yaratık takarak onları patlatabilir ve uri,credi birikimi yapabilirsiniz.

5. nefes modum caps yarşmasnn ödülleri ne zamn gelck :D sabahtr bi modun gelmesini bklym :D

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Karanlık modum sizinle irtibata geçecektir gördüm caps bölümünde id vermişsiniz biraz bekleyin lütfen.

7. nefes modum o zaman 1 soru daha vip var 27 lf3 5 iris 15 bo2 15 elit hız vega yapsam kaybım ne olur? kami alıp 150k uriyi felan gg ye basmayı düşünüyorum değer mi? teşekkürler

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence irisleriniz eksik onları tamamlamalısınız sonrasında arge yazmamışsınız argeniz eksik ise onlarıda oyun tarzınıza göre dizmelisiniz kalkanlarıda hem gemiye hem irislerinize yetecek kadar almalısınız lazerler keza öyle daha sonra kapıya yönelmek daha iyi olacaktır uri olarak gg lere basmayınız.

9. Teşekkür ederim argem 24 yani yeterli günlük dosyam var seprom bekliyorm sadece. elimde 250k uridium var nereye harcamalıyım

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence eksik irislerinizi Lazer ve kalkanlarınızı tamamlamalısınız bakınız standart genel olarak kullandığı ben dahil strtejisi konfi olarak 1.konfi gemi lazer kalkan irisler lazer 2.konfi gemi lazer hız irisler kalkan olarak bir ekipman yaparsanız hem kasılırken hemde savaşlarda çok yararı olacaktır.

İrislerinizi crediniz var ise ticaretten almak en mantıklısıdır ve eğerki bir uçuş düzeni yok ise kasılma yönünde elmas veya bariyer alınabilir

Ben kapı açıcam diyorsanız bence zeta kapısı açarak hem ganimet anahtarı alarak hemde havoc için şansınızı denemelisiniz.

Tabiki Bir benim yorumumla olmaz diğer arkadaşlarımızında yorumlarını aldıktan sonra karar veriniz kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.