En iyi uri

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by [__Kral-Murat__]C*, Apr 30, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. En iyi uriyi nerde kasabilirim arkadaşlar talon talon sarmıyor böyle saatte 5 bin uri kasabileceğim yerler lazım varmı önereceğiniz yerler

2. gemin cephane durumun nedir.

3. kardeşim 3.5 tl ye katlayıcı çek petin varsa pvp de kutu topla saatte 10 k kasarsın tr2 deysen kasaman onu söyleyim :D

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Ekipmanınızı bilmiyorum ama x-3 ve x-4 haritasında gidip kasılabilirsiniz.Ya da 4-5 haritasındaki küçük yaratıkları keserek de hızlı bir şekilde uri kasabilirsiniz.

İyi forumlar

6. 7 lf4 7 havoc 3 herkül normal x1 5.5k sepromsuz sıkan bir gemiyim . yok katlayıcı felan var fakat kasılmıyor tr2 deyim inanılmaz derece de dolu haritalar . 600 k x2 var 100 k x3 var bekliyorum yorumlarınızı .

7. senberk99

senberk99 User

havocları fullemek için palla toplayabilirsiniz saatte 5 k için cubi partilerine katılabilir veya X-3 de küçük yaratık bile kesebilirsiniz... .D

operacı12 likes this.
  8. operacı12

operacı12 User

bence cubi kesenlere katılabilir cubi beklerken de tallin bos tallin veya canı azalmış tallonları kesebilirsiniz baya yararı oluyor :D

9. katlayaci al kutu topla 1-4,2-4 ve 3-4 lerde :)

10. titans___

titans___ User

katlayıcı alsam ne olcak adamlar 3 gemi döne döne akbaba gibi peşinde en basiti dün albayın biri kamuyum grv varda kesme değil sıkma diye grub attım kabul etmedi vseyi attık kesdim sonra gruba geldi dedim sıkmıycam başkaıyla karıştırmış şimdi cubide çok adamın içinde sıkmak az canlıda iyide değilse sıkıntılı oluyor ben nasıl uri kasarım rütbe kasarım dye uğraşmıycam nedeni belli tek adam esir alıyor haritayı gerçi bana 2 lazım ama artık uri rütbe kasmıycam dahasını anlamışsınızdır heralde

Thread Status:
Not open for further replies.