-en iyi yer-

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {{{Black_EagLe}}} tarafından 6 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar pet kami 3 ile (vipli) goli ile cubi ve low kapısı hariç nasıl kasılabilirm

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bna kalırsa 4-5 haritasında vipli kami ile rahat kasılır ve hem güçlendirici çıkma ihtimalinide göze alırsak daha rahat uri kasabilirsiniz diye düşünüyorum yada x-5 haritalarında arkanıza ne varsa takıp topladığınız yartıklara atarak kolay uri kasalabilirsiniz.

3. -BoldMan-

-BoldMan- User

4*5 te kami işi zor oluyor, 1*5 favorimdir lokumları çat çut kesersin baya birikiyorlar zaten lonit ve bosslarda cabası, bnadirde olsa 150 falan alıyordum :)

4. Güçlendiriciler uberlerden mi bosslardan mı çıkıyor

5. -BoldMan-

-BoldMan- User

her ikisindende

6. 2-7 de daha çok canavar yok mu orda daha iyi olmaz mı?

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

2-7 de kalabalık saatlerde oynarsanız atacağınız her kamide dağılacak yaratıklara başkalarının sıkması engellenemez sizi bayağı kayıba uğratabilir tabiki denemekten zarar gelmez.

8. -BoldMan-

-BoldMan- User

2*7 de tallinlere kami attığında tam tepesine gelmediği vakit ufak dp ile haritanın ucra köşelerine dağılır kamin boşa gider :)

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Size daha çok yararı olacağını düşündüğüm için konuyu yeni başlayanlar bölümüne taşıdım diğer arkadaşlarımızdan gelecek önerileride alabilirsiniz.

10. Anladım ama bi şey hariç şimdi kami attıgım zamn 2-5 teki sibelonitler de az canla dagılmayacaklar mı

11. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sibolonitlerin dp si krıstalinlerden düşüktür ve atılan kamikaze ile kaçamadan patlıyor isterseniz deneyebilirsiniz.

12. Hmm tmm modum 2-5 bnm için en ideal şimdilik cevap verenlere teşekkürler...

13. Prophecy

Prophecy User

1-6 cubicon

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.