En Kalabalık Server

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by chess6868, Sep 3, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. chess6868

chess6868 User

Merhaba arkadaşlar oyuna başlayacağımda online oyunda benim için en önemli şey fazla oyuncu olması sizce hangi serverde başlayım bilindiği üzere serverlerde birleşti tr1 tr5 birleşimi kaldı galiba en çok oyuncu hangi serverde sizce nereyi önerirsiniz baktım tr3 kalabalık gibi siizin öneriniz nedir

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Bahsettiğiniz gibi server birleşmeleri nedeniyle bundan sonra oyuncu sayıları artıyor ve dolayısıyla heyecanda artıyor taktir sizin birleşme tamamlanan herhangi bir serverde başlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. chess6868

chess6868 User

tamam teşekkürler birde başka bişey sorsam sıralamadan bakıyoruzya hani diyelim iki server birleşti ssıralamalar da tek çatıdamı birlşti yoksa eskisi gibi

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Tek çatıda birleştiler.Birleşen serverlerde sıralama şekli Buradan linkini tıklayarak detaylı bilgiyi alırsınız umarım size yardımcı olur bu link.

İyi forumlar.

Last edited by moderator: Sep 3, 2018
  5. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Öncelikle geçen gün forum üzerinden ban almışsınız ve bu banın sinirini çıkartıyorsunuz bunun farkındayım, aynı tutum davranışlara devam ederseniz gene ban alırsınız tatlı_kız isimli hesapdan yaklaşık 6-7 konuya mesaj yazmışsınız ve hepsi oyuncuları kışkırtma oyun kötüleme tarzında bu tarz mesajlara devam edip insanları kışkırtınca elinize ne geçiyor anlam veremiyorum,fakat sizin ban aldığınız için
    sinirinizi bu şekilde çıkartmaya çalıştığınızın farkındayım forum kurallarına üslubunuza ve yazdıklarınıza dikkat ederseniz zaten ban almazsınız yazdıklarınızın hepsinde art niyet var lütfen bu tutumunuzu değiştirin.

İyi Forumlar.

6. FastPick

FastPick User

Sabahtan akşama kadar oyunu oynamayın diyorlar ama kendileri defolup gitmiyorlar şu forumdan
    Bıktık sizden ya madem bu kadar kötü bir oyun bu oynamayın forumda da ağlamayın yeter be

7. chess6868

chess6868 User

aynen öyle madem kötü neden forumda geziyorsun :)

FastPick likes this.
  8. Oyun gayet zevkli ve eğlenceli :)

9. New_York

New_York User

Bundan size ne. :)

Öncelikle hiç bir hakareti bulunmayan birisine cezai işlem uygulamışlar ama defolup gitsinler diye hareket eden bu şahsa bir işlem uygulanmamış sanırım ya da bir uyarı...

Şimdi art niyetli arkadaş... Bu post altında üç beş kişi sırf karşıt görüş amacıyla oyun çok iyi filan diye yorum yapmış...

Elbette yapılabilir... Şimdi sadece forumda ki son sayfada açılan konuların başlıklarına, içeriklerine ve içlerindeki yorumlara bakmanızı tavsiye ederim... Geneli olumsuz!

Oyun içeriğine gelince chat konusunda küfür, hakaret gibi bir çok suç işlenmektedir... Bu durumda halen çalışmalarımız sürüyor diyorlar...

Rezilliktir bu.

Oyun içerisinde şikayetçi olduğumuz için forum dayız... Bu nasıl mantıktır ? Saçmalığa bakar mısınız...

Oyundan şikayetçi ve mutsuz diyerek oyunda değiliz biz oyunun düzelmesi için forumda çaba göstereniz.

Forumdaki çoğu konuya geç cevap veren forum görevlilerinin işleri güçleri gerçekleri yazanlara karşı cezai işlem uygulamak...

Yazdıklarının içinde hakaret, küfür, terör propagandası, cinsel istismar var ise ceza uygularsın değil mi ? EVET! Ama yazdıklarının içinde diyorum bak :D

Peki yazdıklarının toplamı, geneli, içeriği doğru mu ? Yanlış mı ? Forumdaki yanlış mı bilgilendiriyor hususunda da işlem yapman gerekmekte.

Adama ban veriyorsun verme nedenin ortada yok adamla kişisel iletişime geçiyor çocuk gibi konuşmalar yapıyorsun... Adam pussing konusunda bir şeyler yazmış bu konuda insanlar haklısın demiş ve sen buna bir şey dememişsin.

Demek ki kabul ediyorsun, demek ki yazdıkları doğru...

Desene bunlar yalan, yanlış diye...

Arkadaş sen şunu yazmış sın burada hakaretin var ceza aldın, tamam eyvallah :D

Ama yazılanların gösterdiği sorunlar, tespitler, gerçekler forumdaki değerli oyuncular yanlış bilgilendiriyorsa...

Bunun için bence yorumu kaldırman ya da bu yanlış arkadaşlar ciddiye al mayanız gerekir...

Bu gibi işlemler yerine çocuk gibi ban atarak susturmak ve kişisel savunmalara geçmek :D

Ne iş nokta atışı gibi değil mi ? Ters köşe değil mi ?

Ya yazdıkları doğru kabul ediyorlar ya da işlerini düzgün yapmayarak bu yanlış bilgilerin doğrularını burada siz değerli oyunculara cevaplarını yazmıyorlar... İkisinden birisi olmak zorunda!

Mesela o kadar forum görevlisi var... Bunların çalışma saatleri nedir ?

Baksanıza sadece bir sayfadaki konulara bakın kaç forum görevlisi hesabı görürsünüz...

Düz matematik ile 24 saat burada her konuya cevap verelebilek sayıda oldukları ortada... Ama denetim yok, düzen yok...

Şuan da kaç saattir forum görevlileri yok! Girseler zaten hemen benim bu yazdıklarıma kişisel saldırıda bulunacaklar... :D

Aynı zamanda kaç kişiye de oyundan soğuttum ve oyunu bırakmasına neden olduğumu tahmin edemezsin.

Yıllar önce 6 aylı vip çekerdim klan üyelerime ve bazı ufaklıklara şimdi oyunu bıraktırıyorum!

Gerçekler yazılacak arkadaş!

Yazılacak!

Bu arada Amerika dan selamlar ama kısa süre önce Romanya ülkesine ışınlandım...

Yurt dışından oynayan bir Türk oyuncuyum :D

Sempatik.57 likes this.
  10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

VPN Kullanmanız da işe yaramadı. Başkasıymış gibi gelip yeni hesaplarla yazıyorsunuz. Diğer yazılarınıza nazaran düzelme var ama Göçebenin dediği gibi biz hesap banlamıyoruz kişiyi banlıyoruz.

İyi forumlar.

11. Hong_Kong

Hong_Kong User

Bu forumda vpn yazılımlarını fark edecek bir sistem yok :)

Arkadaş vpn kapattıktan sonra tekrar foruma girmiş belli ki :)

Ayrıca sen yakın zamanda göreve gelen bir modsun sen daha buralarda yokken abilerin beni susturmak için kuralları çiğniyordu :)

Açtığım konular google tarafından index alıyordu :D Darkorbit yazıyorum birinci sayfada forumda açtığım konu çıkıyor :D

12.  
    Yagmuradam_TR likes this.
  13. :D güldürdünüz hocam

*elektrikçi*ELF* likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.