En kalabalık ve uygun server

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fsixper tarafından 18 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fsixper

fsixper User

arkadaşlar uzun bir aradan sonra darkorbite başlamaya karar verdim tecrübeliyim uri falan çekmeyi düşünüyorum sizce hangisi sw de başlamalıyım tr 1 veya tr 3 aklımda var oyuncu durumu nedir boş bir serverde oynamak istemem

2. .MARS.

.MARS. User

Merhaba,

Boş bir serverde oynamak istemez iseniz sizin için en uygun server dediğiniz gibi TR1 ve TR3 en idealidir bence..

En kalabalık olarak bildiğim server ise TR2'dir.Oyuncularımızın dediklerine göre savaş eksik olmuyormuş:)

Bakalım diğer arkadaşlar size hangi serveri tercih etmenizi söyleyecek.

İyi forumlar..

3. TinyKnight

TinyKnight User

Savaş eksik olmaz hocam sebebi 2k10dan beri oynayan belli başlı kişilerin kendi aralarında kapışmaları de1 de2de de durum öyle yoksa server pek kalabalık değil yani yeni başlayan bir kişi için tavsiye etmem.

tr1 ve tr3e daha yeni baktım bende britanya 2de oynuyorum ve tek başıma sıkılmaya başlamıştım ama yabancı arkadaşlar buldum tr1 ve tr3 o kadar kalabalık değil diğer serverlerle aynı üstelik o serverlere göre ihale fiyatları daha uçuk yinede karar senin ama grup kasılması felan bekliyorsan tr1 tr3 pişman edebilir kendi arkadaşlarım bile cubi hades ve savaştan başka bişey yapmıyoruz kusura bakma gelirsen pek yardım edemeyiz dediler.Yinede bir düşün.

4. .MARS.

.MARS. User

Sizin düşündüğünüz gibi bende düşündüm.

Lakin arkadaş üyesi bol server'de oynamayı istiyor.

Tabi bu kasılma gelişme için sıkıntı olabilir.Ama bu durum birazda çekeceği uridium miktarına da bağlıdır.

5. TinyKnight

TinyKnight User

tabiiki öyle hocam bende o sebepten tr1e geçip 2 milyon uri çekmeyi düşündüm ama sıkılırsın birde tsli ya da tssiz herhangi bir klana gittiğinde çoğu klanın geçmişi uzun olduğundan iç içe oluyorlar biraz dışlanmış hissedebilirsin ya da gerekli ilgiyi göremeyebilirsin tabii kişiden kişiye değişir o yüzden ona bir düşün dedim.

Bence bir dene kardeşim uri çekmeden önce 1 2 hafta sonra duruma göre çekersin acele etme.Bende acele edip çektim britanyada geçen sene şimdi bizim klan illegal yolla hesapları sattı bıraktı oyunu ben kaldım tabiri caizse sap gibi o sebepten düzene oturtmadan uri çekme derim.

6. arensx

arensx User

Global avrupa 1 kalabalık ama herkes rütbe savaş peşinde bekle yeni bir server açılırsa direk ona başla

7. Tr 1 şimdilik önermem 1ay kadar önce yine iyiydi bugünlerde oyuncu bulmak apis parçası çıkarmak gibi oldu nasıl olduysa
    Ama geceleri biraz aksiyon oluyor sadece :D

8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Server kalabalıklığı daha keyifli oynama imkanı sağlasa da önce küçük ama samimi ,yardımcı olan klanları tercih etmelisiniz.

Büyük klanlarda genelde savaş çok olduğundan rahat kasılma imkanı bulamayabilirsiniz.

Tr serverları 1-3 genelde ,haritaların kalabalık olduğu söylenir.

Tercihinizde keyif almanız dileği ile.

İyi forumlar..

9. tr1 gel kesecek adam bulamıyoz seni keseriz :D :D

10. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Gelin yardımcı olalım yerine gel keselim hiç oldumu bu :D

Biraz yardımsever olalım. :D

İyi forumlar..

11. napalım modum
    :D kescek adam yok full olarak :D

12. WolfWar

WolfWar User

TR1 deyim bana göre server kalabalık gelmek istersen buyur bi lazer sıcaklığında demlenmiş bir çayımızı iç :)

13. (GAKGOM)

(GAKGOM) User

tr serverlerının en kalabalıgı tr2'dir arkadaşlar bu yıllardır böyleydi halada öyle.şirketlerdeki klanlar ve oyuncular en az 7 8 yıllık oyuncular sabit oyuncu kitlesi ve sabit savaşlar vardır aksiyon hiç eksik olmaz savaşmak istiyen adamınıda bulur kasılmak istiyende :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.