En kârlı kapı hangisi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve σхчɢεп tarafından 31 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar arkadaşlar ben hangi kapıyı yapacağımı bilemiyorum zeta yapsam havoc var ama 10 iris e takmadan etki etmiyor ben bu yüzdenkappa yapmayı düşünüyorum hercul ve lf4 çıkma şansı da var sizce hangisi daha iyi olur ?

bu arada 10 iris olduğum için 10 irise takmadan etki etmiyor dedim

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle mesajlarınız birleştirilmiştir.

Eğer Geminiz Gelişmekte ise size Zeta kapısını tavsiye ederim.

Çünki Zeta kapsının ödülleri gelişmekte olan gemiler için idealdir.

Arkadaşlarda fikirlerini almakta fayda var.

iyi forumlar.

3. çok teşekkür ederim modum kolay gelsin

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz ne demek.

Konuyu kilitlemiyelim bir süre arkadaşlarında fikirlerini almış oluruz.

iyi forumlar.

5. havoc fullenene kadar zeta devam. ve x2 kapıda yap anahtarda yaparsın argede anahtarlar ile açarsın sandıgını lf4 yaparsın zeta sayesinde. sonra kappaya dön lf4 ve hercules yaparsın sonrasında eger lf4 eksigin kalmış ise 2 kat kapıda hades gruplarına gir lf4leri rahat rahat tamamlarsın lf4lerde tamam ise en son yapacagın tek kapı alfa beta gama.

6. bence en karlı kapı zeta hem yaratıkları çok güçlü değil hemde 25 anahtar 50 dosya 35 k uri 20 k x4 veriyor çok güzel kapı havoç kalitesi tabiki

7. Merhaba ,

Daha iyi yardım alabilmeniz için konuyu daha uygun olan bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

8. çok teşekkürler arkadaşlar ve modum

9. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.