En Kısa Şekilde Nasıl Credits Kasabilirim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Saldırı-Hattı tarafından 17 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tavsiyeleriniz?

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Size tavsiyem x-7 Haritasında kristallon kesmeniz veya x-6 haritasında cubikon ve kristallon karışık kesmenizdir. Bu sayede hızlı credits kasabilirsiniz.

İyi forumlar

3. Amacının credits olduğunu belirtip klanlara da katılabilirsin birçok full kişide milyarları aşkın credits var atarlar sürekli

4. skyalbtan seprom çekip satabilirisn bunu petteki alışveriş şeysiyle satarsan%35 ek kazanc saglarsın yoksada %5 ekstra fiyata korsan haritalarında satabilirsin 1 sepromm 1500 kredi 8 k gondersen 12 m kredi

5. DPrealslim

DPrealslim User

eğer premiumun varsa credits kasmak çok kolay auto hammade yükseltmeye al ve cubikonun çöpünü topla aynı zamanda etraftaki çöpleride topla depo doldukça petten sat.

6. Sahmeran

Sahmeran User

gemi durumunu vs falan bilmiyorum ama x-7 de seri tallon tallin kasıp çöpleri toplayıp satabilirsin.
    yada gg ile kapı yapıyorsan kappa ve zeta kapısı iyi kredi vermekte. bu kapılarıda yapabilirsin.
    yine pette kami 3 var ise x-5 de lordakium boss lordakium keserken etrafına gelen npc leri kami ile patlatıp kasabilirsin. bende bu taktikle cok kasmıştım zamanında.

7. Buradan iyi bir fikir gelmedi ben de birçok yöntem denedim, sonunda kendime uygun oalnı buldum.:)

Konu kilitlenebilir.

8. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.