En Kolay Credi Kasma Yolu Ne ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Bölgenin-Efendisi tarafından 17 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARKADAŞLAR BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ KOLAY KREDİ NASIL KASILIR

HESABIM: 9 LF3, 5 LF2

4 BO2 KALKAN DİĞERLERİ 5 BİN LİK KALKANLAR

8 G3N HIZ DİĞERLERİ 7 BİRİM HIZINDAKİ HIZLAR

ARKADAŞLAR GEMİM GOLİ

PETİM VAR KAMİKAZE SEVİYE 1 OTOMATİK TOPLAYICI SEVİYE 1

ARKADAŞLAR SÖYLEYİN LÜTFEN NASIL KOLAY KREDİ KASABİLİRİM

SKYLAB PROMETİUM : 7 LVL

ENDURİUM: 7 LVL

TERBİUM 7 LVL

DEPO: 7 LVL

PROMETİD RAFİNERİSİ: 7 LVL

Duranium rafinerisi: 7 LVL

Promerium rafinerisi: 6 LVL

Xeno modülü: LVL 7

SEPROM RAFİNERİSİ : LVL 4

3 FLAX VARDIR ARKADAŞLAR

ARKADAŞLAR GÜNLÜK 15-20 MİLYON CREDİ NASIL KASILIR AÇIKLARMISINIZ LÜTFEN ???

2. LÜTFEN CVP VERİN ARKADAŞLAR

3. kristallon eğer cubi fazla kalabalık değilse cubide iyi kasar

4. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

benden tavsiye pete 1. seviye modül alma bu 1. önerim 2. peti 8. seviye yap cubilerde falan ful acık dursun görev sonlarında falan 8. seviye olunca 3. seviye ticaret modülü al cubi grubları falan varsa cubi çöpüyle saatte 20-30m credi kasarsın

5. server ne tr4 se kredi yardımı yapabilirim birazda olsa

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

forumda yeni baslayanlar bolumunde bu tur konular var orayada bakarsaniz faydasi olur.skylab gelistirmek ordan sari tas cekip satmak ,pet gelistirip 3 lvl toplayici almak, bolca cop toplayip satmak ki 5-2 ideal bunun icin.kucuk haritalarda kasilip cop toplamak satmak ,klana girip kredi yardimi almak.

7. HolyAshura

HolyAshura User

Benimde seninki gibi fakat biraz daha iyi bir gemim var dün yaklaşık 40m e yakın kastım.Sürekli kristallin kesip arada kristallon kestim ve cubi gruplarını hiç kaçırmadım.Böyle yaparsan kasabilirsin diye düşünüyorum.

8. tr6

9. arkadaşlar başka düzgün cevap yokmu lütfen

10. HolyAshura

HolyAshura User

Leonov alıp x3haritalarında önüne gelen herşeyi kesebilirsin.

11. abi amam çok az credi verio

12. HolyAshura

HolyAshura User

Kolay kesiceğin için farkında olmadan birikir.Gelen uridium ile de iristir lf3 tür alırsın daha rahat kesersin.Şuan ki geminle kristallon kesmen bence zaman kaybı olur çok uzun sürer.

13. tmm

14. kapı dön bolca :) ama kendine uygun olanı seç mesela ben dün gece 200m kredi kastım kapıda

15. dostum sen yanlış başlamışsın petini 8 lewel yap kamıkaze 3 al sonra credide uride tp de yağsınnnn

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.