En kolay kapı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Shadow.sword, Sep 23, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. En kolay kapı nedir acaba? Veya rahatlıkla/normal bir şekilde yapabileceğim? Gemim:
    1lf4 gerisi full lf3
    8iris
    Hız kalkan elit
    24 arge kalın sıkmaya ayarlı 7 arge

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Aslında Geminizin durumu o kadarda kötü değil her kapıyı yapabilirsiniz tabiki biraz zaman alabilir.

Eğer varsa Güve ile avcı şekilde hasar almadan kaça kaça yapabilirsiniz.

Güve yoksa Gemi Gövdesine 6 hız atıp gerisini kalkan Diroitlerinizi Lazer taklıp yine kaça kaça yapabilirsiniz.

Ama Tavsiyem Zeta Kapısı olacaktır. Zeta Kapısının Ödülleri Gelişmekte olan gemiler için daha ideal.

iyi forumlar.

winexam likes this.
  3. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

4. 55hunter55

55hunter55 User

reis o kadar argeyi hiç kapı yapmadan nasıl yapmayı başardın bize de anlatırsan sevinirim. Ben daha 3 argedeyim :d

5. Uzun zaman sadece günlük bonus için girdim... Arada uri ile günlük dosya aldım. Açık arttıtmadan da alınca birikti. Bazen korsan kutusundan da çıktı. Zamanla oldu işte.

Zeta çok zor değil mi ya beni çok zorlar zeta yanlış mı düşünüyorum

Last edited: Sep 24, 2017
  6. 55hunter55

55hunter55 User

reis desene sen bayadır giriyorsun oyuna :)

7. Darion26

Darion26 User

Zeta en basit kapıdır bu oyunda. Hele o gemiyle çok rahat yaparsın. :)
    Harcadığın uriyi geri ödeyen bir kapı, hem dosya hem anahtar geliyor. Bitirince de cebinde 0 dan başlasan bile 50k uri oluyor. X2 günlerinde bitirmeni öneririm, kapıları bitirirken hem argen hemde lf-4 sayın yüksek bir miktara ulaşacaktır.

Cillos™ and winexam like this.
  8. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Şunuda söylemeyi unuttum Hafta sonu Çifte ödül gününde yapınız ki Çift katı ödül alınız.

iyi forumlar.

9. :D:D:D:D:D
    Ben zetayı zor bilirdim ya. Neyse zaten kapı daha tamamlanmadı hala eksik var zamanla olcak inş

10. 55hunter55

55hunter55 User

reis ben arge demo diye birşey indirdim forumdan 24 argeyi kendi elimle giriyorum kalın sıkma 24 argesini sonraki argeleri yanılma manevrası 1 e 2 puan basıyorum ama yanılma manevrası 2 ye arge puanı veremiyorum hazır yakalamışken bunu arada sorayım dedim prog. hatasımı yoksa oyunda da öylemi acaba ( prog. 24 kalın sıkma argesi tamamlamadan önce veriliyor ama tamamlarsan verilmiyor )

11. Darion26

Darion26 User

Program hatası o. Normal oyunda istediğin argeye istediğin kadar verebilirsin. :)

55hunter55 likes this.
  12. coder545

coder545 User

tum kapilari yapabilirsin gemin full. hatirladigim kadariyla sadece kappadaki kucurbiumlarin menzili senden yuksek , diger herseyi kaca kaca done done kesebilirsin

kalkan sikligina 3 arge vermezsen yaniltma 2 acilmaz

Darion26 likes this.
  13. Cillos™

Cillos™ User

Hiç kapı yapmadan 12 arge yapmıştım ben.

55hunter55 likes this.
  14. anakin5555

anakin5555 User

21 arge kalin sikmama 1 arge kaldi bnce 400 dosya grvini yapin aciktan alin kutu acin bide gunluk giris uba ve gg jeneratorde veriyor :rolleyes:

55hunter55 likes this.
  15. 55hunter55

55hunter55 User

400 dosya görevi nedir acaba

anakin5555 likes this.
  16. anakin5555

anakin5555 User

Alarm diye pala grvi varya ondan sonaki 2 grvden sonra ama zor baya grupsuz imkansiz adi da yeni cag

17. Cillos™

Cillos™ User

Korsan etkinliği görevi

anakin5555 likes this.
  18. anakin5555

anakin5555 User

Senne zaman resim koyacan :D (alakasız ama :rolleyes:)

Cillos™ likes this.
  19. Cillos™

Cillos™ User

Profil resminden bahsediyorsan koymayı düşünmüyorum. Gizemli bir kişiliğim ben bu benim asıl hesabım olmadığı için tanınmak istemiyorum :)

anakin5555 likes this.
  20. anakin5555

anakin5555 User

E sana tut da resmini koydiyenmi var :D

Cillos™ likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.