en kolay pet nasıl alınabilir 12 lewelken

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve reloadedumut tarafından 11 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. en kolay pet nasıl alınabilir 12 lewelken ve 12 lf3 1 ıris varken nasıl olur gemi goliath ve şeref bonusu vereninden

2. Merhaba ,

NPC imha ederek veya görev yaparak zamanla uridium biriktirip yada payment yolu ile alınabilir. Asıl olay aldıktan sonra pet'i 8 seviye yapmaktır. PET'inizi 8 seviye yapmadan modül yada protokol almayın diyebilirim.

İyi forumlar.

3. En asagidaki gorevleri yapmalisiniz.Baska yolu yok.Ayrica gorev sonlari Veteran ile bitirebilorsiniz.

4. Uri kasarak :D hergün 2 saat kutu toplasan+ görev yapsan 2 günde alırsın peti, ya da pazar günü akşam x3 saatinde 9 tl ile 15k uri çekip 45k kazanırsın, öyle alabilirsin sana kalmış, ama bu halde iken almanı tavsiye etmem, kendi gemine harcadığın vaktin ve uridiumun 2 katını petine harcayacaksın.

5. beyler tamam öyle diyosunuzda bu öyle görevle olcak iş deil görev 100 uri anca veriyo yani ben 400 görevmi yapıcam allah aşkına yav npc keserekte zamanımı alır da bide kaç lwlde almam lazım

6. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

peti leveline göre alman yanlış olur diye düşünüyorum lf3 sayını bo2 sayını elıt hız sayını fullemeden pet alma bana kalırsa ilk dediğim gibi lazerlerini kalkanlarını hızlarını fulle sonra irisleri fulle sonra pet al

7. Sky34

Sky34 User

Kardeş diğer arkadaşların dediği gibi pet almak kolay ama onu fullemek veya donatmak diyim çok daha pahalı olacak pet modüllerinde protokollerine indirim geldiği zaman 200K ya adam edebilirsin .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.