En kolay yoldan Full iris nasıl yapılır.

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Draboy, Jul 9, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Draboy

Draboy User

Full lf3 5lvl goli 6 flax 1 irisim var düz 7.5k vuruyorum damagenin düşük olma sebebi sanırım günlük dosyamın az olmasından kaynaklı sanıyorum fakat şu irisleri nasıl kolayca alabilirim bilmiyorum veya onların kırmızısını veya mavisini oyunla ilgili pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Cevap veren arkadaşımız en uygun ve doğru yolu söylemiş onun dışında söyleyecek bir şey bulamadım. :)

İyi forumlar...

Duck▲ likes this.
  3. Hiçkimsende dememiş ki nasıl 7.5 k vuruyorsun
    X2 kullanıyorsun heralde normalde 3-4k filan anca olmalı

klonaskeri likes this.
  4. 4646tek0

4646tek0 User

neden ful lf3 seprom besli burgu gayet normal 7 k.

5. yeni başladım diyor daha 1 irisi var hemen burgu mu alır?

klonaskeri likes this.
  6. Draboy

Draboy User

Çok teşekkür ederim desteğin ve zaman ayırman için bir sorum daha var zeta kapısını bir kere yaptıktan sonra 1 kere bitirince tekrar mı parçalarını toplamam gerek aydınlatırsan sevinirim :)

7. Evet tekrar 111 parçayı toplaman lazım malesef :)

8. TufanGuzel

TufanGuzel User

Eğer argeni npc argesi olarak dağıtmazsan alacağın hasar bonusu sadece oyunculara olacak. Arge verdiğim zaman neden hasarım yükselmedi diye düşünme. Kırmızı mavi dediklerin onlar droitlerin tasarımları. İlk olarak biraz internette videoları falan izle oyunu biraz kavra hemen kapı işine girersen üzülebilirsin. Çünkü yeni bir oyuncu için kapı açmak ve tamamlamak zor olacak. Önce biraz oyunu kavra bu arada kapıyı açmaya çalış ama. Pvp haritasında kutu topla olmadı x-2 haritasında topla zetayı aç. Tam kendinden emin olduğun zaman güzelce seprom beslemeni yapıp x2 günü her hafta sonu olur genelde kapını tamamla. Zeta oyunda ki en kolay kapılardandır. Oyunu çözdükten sonra seri seri zeta dönersin. Zeus günleri sandıklarını açarsın. 5-6 ayda güzel bir gemin olur.

Draboy likes this.
  9. Draboy

Draboy User

yani yeniyim dedim ama 2010 yılından beridir ve ondan 1 yıl öncesinde de oynuyodum fakat yaşımın o zaman küçük olması nedeniyle bu kapıdır falan pek bilmezdim senin dediğin cok mantıklı tabii sen bana göre daha iyi bilirsin o yüzden 1 2 sorum daha var seri seri zeta dönersin dedin ya ben seri seri dönmek için hep 60 70k uridium mu harcamalıyım kapı açmak için ?

10. Draboy

Draboy User

Abi şu zamana benim de ilgi alanıma giren konulara baktım ve en iyi yorumu senden aldım çok teşekkür ederim palladium diye bir şeyin olduğunu ve ekstra enerji verdiğini hiç bilmiyordum çok çok teşekkür ederim ve 1 sorum daha var günlük dosyası en kolay ve bütün yollarını söylersen çok minnettar olurum çok teşekkürler tekrardan.

11. Galaksi kapılarının hepsi günlük dosyası verir, en karlısını zetadır. Onun haricinde korsan kutularından 1-2 adet olarak çıkma şansı var. Dükkanda uridium karşılığı da alabilirsin . Uber yaratıklardan da küçük bir ihtimal düşme şansı var yine 1-2 tane. En iyisi zetadan gelenle arge yapmak. Çünkü arge + anahtar + droit tasarımı verdiği ve miktarları da diğer kapılara göre fazla olduğundan tam yeni başlayan kapısı.

Draboy likes this.
  12. TufanGuzel

TufanGuzel User

Seri dönmek istiyorsan kapıdan aldığın uriyi aynen geri kapıya basacaksın. 35k kapı veriyor 13k küsür slotlar 50k diyelim biz ona. Bende 2 ay önce yeniden başladım eskiden oynuyordum ben fazla acele etmiyorum. Kapıdan aldığımı bazen basıyorum bazen basmıyorum oyun oynama sürene bağlı ben her cumartesi açsam bana yeter düşüncesindeyim az bir sayı ama sana bağlı bir durum ben ayda 4 tane yapıyorum çok hızlı gelişmek istiyorsan ayda 8 tane yapsan yeterli bir sayıdır fazlası içinde zorlamaya gerek yok. Verilen 50k fazla bir rakam değil kapının verdiği sadece dosya ve anahtar uri maliyeti 105 bin uri bunun yanında x4 ve havoc alıyorsun. Şimdiye kadar 3 kere yaptım 3. de de havoc aldım çok şansız değilsen 6-7 kapıda 10 havoc tamamlarsın.

Draboy likes this.
  13. Draboy

Draboy User

saat biraz geç oldu ve yinede yardımların için teşekkürler benim fikrim yarın tamamen şu palladium işine giricem ve öyle basıcam urileri kapıya harcamak istemiyorum almak istediğim gemiler ve irisler var tabii

14. TufanGuzel

TufanGuzel User

Gemilere sakına uri verme. Yeşil sandık açtığın zaman birleştir parçaları çıkacak bolca zamanla oradan tasarımları hiç uri vermeden tamamlarsın.

Draboy likes this.
  15. Kesinlikle doğru ayrıca spectral lancer III silahını da yapmanı tavsiye ederim yaratıklara karşı hasarı yüksektir ve de uridiumunu harcayabileceğin en mantıklı şey kapı olur emin ol. Eğer petinde eksiğin varsa önce ona yatırım yapman daha doğru olur tabi.

Draboy likes this.
  16. Draboy

Draboy User

Palladium demişken bu 5-1 haritasının ortasına gittiğimde kamuflajım kalkıyo ve orda gelen npcler toplanıp beni kolayca patlatıyo yani 5 6 ambar nasıl doldurucam bi taktik önerebilirmisiniz.

Thread Status:
Not open for further replies.