En Şanssız Server TR5

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RektFlare tarafından 5 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RektFlare

RektFlare User

3 aydır Paladium Sorunu Sunucudaki asla geçmeyen lag,ping,ve tekrar bağlan hatası dedimki sunucular birleştiğinde oyuna yeniden başlayacağım tr5 oyuncusuyum ve hesabım biraz ezik diyebiliriz hem paladiumda açılacak çok zevkli olucak sunucular birleşince büyük ihtimalle paladium açılır dedim sunucu birleşicek 1 gün kaldı ertelediler kim bilir kaç ay sonra yeniden yaparlar bu sunucudaki şanssızlık nedir böyle admin arkadaşlar neden her şey bu sunucunun başına geliyor anlamadım merak ettiğim şeyler şunlar gerçekten tr5 deki paladium sorunu ne zaman düzelicek ve ertelendi dedi ama tahmini bir tarih bile söylenmedi aynı ilk korsan sorunu çıktığında söylendiği gibi ilerki zamanlarda düzeltilecek demiştiniz ondada öyle bir şey olmadı dedim heralde birleştiği zaman düzelicek heralde gene düzelmicek ne zaman birleşir tr5 ile tr1 tahmini olarak?

2. Benim tahminim haftaya haftaya birleşmemiz olmasa zaten TR5 serverı olduğu gibi ağır hakaret ve küfürler ile support ve foruma gelicek buna az kaldı. 3 aydır düzgün gitmeyen bir server 3 aydır yapılan raporlamar sonucu bize paylaşılan. Şu an sunucu birleşimindeki yoğunlukdan dolayı ilgilenilmediği. Tüm dikkatin Sunucu birleşimine verildiği söylendi. Dikkatlerini verselerde ne oldu gene aynı tas aynı hamam oyunda oyun yapımcıları ve Türkiye ofis çalışanları Ama sabır tükenme noktasında.

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Tr5 Korsan haritaları hakkında 10 tane konu açmışsınız zaten. Diğer konulardan devam ediniz. Cevap verdikten sonra bu konuyu kilitleyeceğim.

Tr5 ve Tr1 Birleşimi hatalardan arındırıldıktan sonra yapılacaktır. Tahmini bir süre vermiyoruz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.