En son hangi server açıldı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KORCAN96*[GHST] tarafından 14 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. En son hangi server açıldı ve ne zaman açıldı Tr7 için girişimler var mı

2. Merhaba ,

Diğer server'ları takip etmiyorum fakat Türkiye için en son TR6 server'ı açılmıştır.

İyi forumlar.

3. 1 yıldır girmiyorum server doluluğu nasıl ?

4. Merhaba ,

Doluluk oranını bilemiyorum bu tür veriler elimizde yok. Fakat sunucuya bir şekilde geçiş yaparak bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Kardeşim TR6 boş server kesinlikle tavsiye etmem haritalar bomboş oynarken uykun gelir. ben O serverın oyuncusuyum ve dua ediyorum bir kereye mahsus server değişimi olsun da başka dolu bir servere geçeyim diye düşün artık, Kalabalığın olduğu yerde heyecan olur :)

6. tr6 dan tr5 te geçtim ben de tr6 cidden boş bi sv oldu ama tr5 öyle değil, gelin tr5 e :D

7. Bende Tr6 oyuncusuyum belli günler haricinde boş olduğunu söyleyebilirim. Ama şunu fark ettim ki kim sorsa tr6 boş gelme gibi yorumlarda bulunuyoruz belkide o yüzden boştur :p Tr6 bir gün değerlenir bak söylemedi demeyin :cool:

8. hiçbi gün değerlenmez oralar artık :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.