en yeni server ve en kalabalık server

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve darkkaos2 tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. darkkaos2

darkkaos2 User

arkadaşlar ben darkorbite baslamak istiyorum tr6 da bir hesabım var fakat oyuncu sayısı cok cok az bana yardım eder misiniz en çok oyuncu nerede oynuyor ve fazla gelişmemiş olursada sevinirim eğer yabancı sw önerirseniz türkler var mı falan filan yani yeniden baslıcam ama kalabalık bi srverda baslamak istiyorum tabi bide çok ileri bi sw olmasın yeniden baslıcam o yuzden yardımlarınız için şimidden saolun

2. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Sana önereceğim server TR3'tür.Bende orada oynuyorum ve gayet iyi bir server gelişimin çabuk olur yardım edenler vardır serverda genellikle.LF-3 BO2 ve İticileri credi ile açık arttırmadan alırsın genellikle geceleri ucuza gider.LF-3 10-12M Geceleri sabahlara doğru 20Me kadar çıkıyor sabır ve düzenli char kasma ile iyi bir yere gelebilirsin bu serverda.Ayrıca Uridium çekersen Aegis ve elmas düzeni alırsın.Bei bir levelden sonra Tallon Cubikon kesersin kolay uridium ve credi kasarsın.

3. tr3 iyidir

4. bir zamnalar tr1 di simdi hespi bos sayilir :DD yaratiklar kendi kendini kesiyor :)))

5. Kardeş seni TR3 e beklerim. Gerçekten çok iyi ve kalabalık özellikle etkinliklerde birbirimizi yiyoruz :D

6. tr3 teyim en iyi server . net :D

7. Kıta40

Kıta40 User

tr2 akşam 8 den sonraki savaşlar çok sağlam olur.

8. _DODGE_

_DODGE_ User

Tr3 deyim fakat buraya gelirsen kolay gelişemezsin nedeni çok oyuncu var millet birbirini yiyor.

9. darkkaos2

darkkaos2 User

suan tr 6 dayım full lf3 boi kalkanlar falan full de oyuncu sayısını begenmıyorum bana oyuncu cok olsun yeter tr3 e baslamayı dusunuyorum yazdıklarınıza gore ılgınız içinde tesekkurler

10. global bir de başla o zaman yani madem çok oyuncu arıyorsun :D

11. global1 candır tr serverleri genelinden çok oyuncu var ama kolaylığı tartışılır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.