En yüksek LF-4 çıkma şansı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •••TΉΣ•TΛЯĐIŚ••• tarafından 28 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar,

LF-4 'ün çıkma şansı en yüksek olan şey nedir?
    Kapılar mı yoksa ganimet anahtarı mı?
    450bin uridium ile en fazla LF-4 ' ü nasıl toplayabilirim?

Edit: %30 indirimle alışveriş yaptığımı belirtmek istiyorum.

2. Korsan anahtarı. Epsilon hiç yapmadıysan 1 kez yap gerisini anahtar.

3. Görüş bildirmek isteyen başka arkadaşlar yok mu?

4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Zeus gününü bekleyerek zeus gününde şansınızı deneyebilirsiniz yada 2 katı lf4 gününde deneyebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. Tom_Cat

Tom_Cat User

Zeus,apis veya Lf4 kapıdan gelen kutularla çıkma olasılığı daha fazla,diğer türlü daha zor çıkıyor.

6. Bence direk sen kapı yap .. Hiç Kutulara girişme .. Hem Ucb alırsn Hem uridium alırsın daha çeşitli hediyeler de alırsın .. O kutualrdan 450k uridium ile alacağın 420 tane kutu ve sana garanti veririm özel gün olsun veya olmasın çıkaracağın en fazla 5 tanedir .. Bende şahsen geçen hafta 450k uridium aldım benimde %30 indirim var ve çevremdekilere sordum soruşturdum direk kapıya yönelttiler ... Ve şahsen yağtığım 3 Kappa ve 1 epsilondan 3 Lf4 çıkardım .. En garantisi .. Şimdi de 2 Epsilon açtım ondan gelecek uridium ile de yarın 1 epsilon daha açacağım .. En garanti LF4 yolu bu bence ..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.